“Άγριες Μέλισσες”: Ο Τάκης πηγαίνει στο Διαφάνι και η εμφάνιση του προκαλεί ζήλια και φόβο

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει  το περιοδικό  TV O’CLOCK o καταζητούμενος Τάκης για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππα στην Τρούμπα θα πάει στο Διαφάνι για να βρει την αγαπημένη του. Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να είναι με καμία άλλη γυναίκα και προς έκπληξη όλων ζητά να αναβληθεί ο γάμος του με τη Δόμνα. Αν και λέει μια δικαιολογία σε όλους, η αλήθεια είναι πως θέλει να κερδίσει χρόνο προκειμένου να διεκδικήσει τη Δρόσω. Ξαφνικά, όμως, ακόμη μια φορά όλα θα ανατραπούν στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Τάκης αποφασίζει να να ακολουθήσει τη Δρόσω και στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να καταφτάνει στο Διαφάνι και να ψάχνει την αγαπημένη του. Για εκείνον η Δρόσω είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταφέρουν να είναι μαζί.

Φυσικά, η εμφάνιση του Τάκη στις Άγριες Μέλισσες θα προκαλέσει τη ζήλεια του Κωνσταντή, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τον κάνει να φύγει από το χωριό τους και κυρίως από τη ζωή της Δρόσως. Η τελευταία, όμως, είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ. Αυτό γιατί και η Δρόσω έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για τον Κωνσταντή, τα οποία όμως δεν μπορεί να εκδηλώσει.

Η Δρόσω φοβάται ότι ο Τάκης θα τα τινάξει όλα στον αέρα στις Άγριες Μέλισσες, καθώς γνωρίζει το μυστικό της πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της και τον μεγαλώνει η Ασημίνα σαν δικό της παιδί. Ο Τάκης θέλει να δει τη Δρόσω ευτυχισμένη ξανά και πιστεύει πως αυτό θα γίνει αν έχει δίπλα της τον γιο της.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.