Ζώδια σήμερα 19/12 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 19/12 Κριός

Καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας για να ξέρετε πού πηγαίνετε. Λίγη αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ειδικά αν νιώθετε ότι έχετε φτάσει σε αδιέξοδο.

Απλά, προσέξτε να μην το παρακάνετε. Αγνοήστε την επικριτική φωνούλα στο κεφάλι σας, προσπαθήστε να της αποδείξετε ότι κάνει λάθος.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 19/12 Ταύρος

Αν και έχετε την τάση να αποφεύγετε τις συγκρούσεις, σήμερα μπορεί να μην τα καταφέρετε. Ο/Η σύντροφός σας ή ένα μέλος της οικογένειας, μπορεί να σας ασκήσει πίεση. Είναι πιθανό να έχετε ήδη βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα: Πείτε σε αυτό το άτομο αυτό που θέλει να ακούσει, ώστε να μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε αργότερα!

Ζώδια Δίδυμοι

Ίσως να αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι σήμερα. Είναι καλή στιγμή για να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας. Ενδεχομένως να έχετε λάβει νέα για έναν γνωστό σας, που να σας προξένησαν πόνο. Μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη του/της συντρόφου σας για να το ξεπεράσετε. Αφήστε τους άλλους να σας φροντίσουν.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε το χάρισμα να μπορείτε να μεταφέρετε τις υπέροχες ιδέες σας στους άλλους. Στην οικογένειά σας, εσείς διδάσκετε στα παιδιά τη ζωή και τις υποχρεώσεις της. Σήμερα, κάποιος άλλος θα σας διδάξει κάτι που δεν γνωρίζετε. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι η εκπαίδευση ισοδυναμεί με επικοινωνία – και η επικοινωνία είναι ανταλλαγή ιδεών.

Ζώδια Λέων

Η ατμόσφαιρα είναι κάπως τεταμένη σήμερα. Η κούραση των τελευταίων ημερών αρχίζει να σας φθείρει. Μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση με κάποιο κοντινό πρόσωπο, όμως υπάρχει καλός λόγος. Επωφεληθείτε από την κατάσταση για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Ζώδια Παρθένος

Δεν ζείτε τη ζωή σας με βάση τους κανόνες που επιβάλλει η κοινωνία. Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό για εσάς. Αλλά παρά τον ανεξάρτητο χαρακτήρα σας, υπάρχουν ημέρες που έχετε το δυσάρεστο συναίσθημα ότι θα καταλήξετε μόνοι. Ίσως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τι σημαίνει η λέξη “δέσμευση” για εσάς. Είναι πραγματικά κάτι τόσο τρομακτικό;

Ζώδια Ζυγός

Η ζωή γύρω σας μοιάζει με (κακό) όνειρο. Είναι λες και οι άλλοι μιλούν αλλά δεν καταλαβαίνετε τίποτα από όσα λένε. Δύο κοντινά σας πρόσωπα δυσκολεύονται να τα βρουν. Θέλετε να πάτε να τους πείτε να χαλαρώσουν και να ακούσουν πραγματικά ο ένας τον άλλον.

Ζώδια σήμερα 19/12 Σκορπιός

Δεν μπορείτε να χαραμίσετε όλο σας τον χρόνο πηγαίνοντας από την μία δραστηριότητα στην άλλη. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Έχετε άφθονη ενέργεια αλλά πρέπει να χαλαρώνετε πότε-πότε. Θα πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Πολύ σύντομα θα είστε στο επίκεντρο της δράσης και θα χρειαστείτε όλη σας την ενέργεια.

Ζώδια Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτηθείτε για μια πτυχή της ζωής σας που προκαλεί δυσκολίες. Ίσως ο/η σύντροφός σας να λείπει συχνά και αυτό να σας είναι δύσκολο. Θα θέλατε να είναι εκεί και στα καλά και τα άσχημα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλεί ένταση στη σχέση σας. Έχετε μιλήσει με τον/την σύντροφό σας για τα συναισθήματά σας; Εάν όχι, θα πρέπει το κάνετε άμεσα.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεστε να συναναστραφείτε με κόσμο. Πότε-πότε σας αρέσει να μένετε μόνοι και να βυθίζεστε στη μελαγχολία – αλλά οι γύρω σας επιζητούν την παρέα σας. Υπάρχουν μέρες που δεν θέλετε να συμπεριφέρεστε σαν ενήλικες. Αφιερώνετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε; Σκεφτείτε το.

Ζώδια Υδροχόος

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Σήμερα προτιμάτε να μείνετε στο κρεβάτι με ένα βιβλίο παρά να βγείτε στον πραγματικό κόσμο. Αλλά μπορεί να αισθάνεστε ότι χάνετε πολλά καλά πράγματα… Γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε κάποιον/α, που να μοιράζεται το πάθος σας για τα καλά βιβλία και το χουζούρεμα; Σκεφτείτε το!

Ζώδια Ιχθύες

Ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματά σας, είναι η γενναιοδωρία σας. Δεν δίνετε κάτι για να πάρετε αντάλλαγμα, αλλά με την καρδιά σας και χωρίς να περιμένετε κάτι. Έτσι παίρνετε δύναμη και λάμψη. Σκεφτείτε όλους αυτούς στον κόσμο, που δίνουν χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους… Απλώς δοκιμάστε το!

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας