«Paolita»: Η ωραιότερη βιτρίνα του Λονδίνου έχει ελληνική υπογραφή

Τα βλέμματα όλων των Λονδρέζων τράβηξε η βιτρίνα του καταστήματος «Paolita», στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου η οποία έχει ελληνική υπογραφή. 

Η Άννα Πάολα Παπακωνσταντίνου, η Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του καταστήματος ένδυσης «Paolita» με τη βοήθεια μίας άλλης Ελληνίδας από τη Νέα Υόρκη, της Ιωάννας Πανταζοπούλου, θέλησαν να φτιάξουν κάτι αισιόδοξο σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το κεντρικό θέμα ήταν να δημιουργήσουν κάτι για να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινιά των ημερών με καθημερινά αντικείμενα έτσι δημιούργησαν μια από τις ομορφότερες εικόνες του Λονδίνου που φέρνει έκπληξη στους περαστικούς.

«Προσκάλεσα την Ιωάννα για να μετατρέψει το μαγαζί σε ένα μουσείο/γκαλερί ώστε να φαίνεται όλη μέρα ακόμα και αν έχουμε lockdown. Η διακόσμηση δεν θέλαμε να έχει σχέση με το ύφος  τους καταστήματος», ανέφερε η κα. Παπακωνσταντίνου ιδιοκτήτρια.

Τα φώτα είναι πάντα ανοιχτά και η τέχνη διαθέσιμη να την δει ο κόσμος ανα πάσα στιγμή. Οι καλλιτεχνικές συνθέσεις με τα καθημερινά αντικείμενα καταλαμβάνουν τις τρεις μεγάλες βιτρίνες στην πρόσοψη του καταστήματος.