Ο Mάνος Βόσκαρης δεν είναι βλάκας, είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας…

Για όλα μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, ο Γιώργος Σουξές, ο αγαπημένος ενωματάρχης στις “Άγριες Μέλισσες”.

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες;

Εγώ δεν ήμουν με τη μητέρα μου έτσι όπως είναι ο Προύσαλης, ήμουν εσωτερικά έτσι. Δηλαδή μπορεί να ήμουν πιο ατίθασος σαν παιδί, αλλά στην πραγματικότητα έτσι αισθανόμουν, όπως αυτός. Επίσης το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι για μένα πολύ αυξημένο.

Η σχέση που έχει με τη μητέρα του είναι χαριτωμένη, αστεία, αλλά και βαθιά συγκινητική. Πώς την αντιμετωπίζετε εσείς;

Θεώρησα ότι θα έπρεπε να δίνουμε στοιχεία που οι άνθρωποι τα βλέπουν μες στα σπίτια τους και να δίνουμε μηνύματα στο πώς πρέπει να φέρονται απέναντι στους γονείς τους. Ξέρω περιπτώσεις που τα παιδιά δεν συμπεριφέρονται καθόλου καλά στους γονείς τους. Πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμούν αυτό που τους έδωσαν οι γονείς τους και να το σέβονται μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Ο ερχομός του Βόσκαρη δυσκόλεψε τη ζωή του…

Ο Προύσαλης προσπαθεί να ανακαλέσει την παραίτησή του, ο Βόσκαρης δεν το δέχεται και τότε η Ρίζω αναλαμβάνει δράση (γέλια), ξεσηκώνει το χωριό και του δείχνουν πως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί το πράγμα. Ο Βόσκαρης δεν είναι βλάκας, είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας, που το καταλαβαίνει και αναδιπλώνεται.

Γιατί δεν παντρεύεται; Η Ρίζω θα ήταν μια καλή περίπτωση…

Ο Προύσαλης είναι άνθρωπος που του αρέσει να είναι “ήρεμος”. Βλέπει τι γίνεται με τα γύρω ζευγάρια και δεν θα ήθελε να το ζήσει (γέλια). Η Ρίζω, από την άλλη, είναι πολύ επαγγελματίας, είναι… πολυεθνική! Και αβγά πουλάει και μαντίλια και μοσχάρια και γυναίκες ξεγεννάει… Είναι γυναίκα καριέρας, οπότε μάλλον δεν συναντήθηκαν οι δρόμοι μας. Ίσως να συναντηθούν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Φανταστείτε ο Προύσαλης από τη μία να έχει τη μάνα του και από την άλλη τη Ρίζω! Σαν ένα στερεοφωνικό που παίζει στη διαπασών.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.