Η αντίδραση της Γαρμπή στην πρωτιά της «Μουρμούρας» και τα καρφιά στα σχόλια

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ως guest στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και το σήριαλ «σκότωσε» τον ανταγωνισμό, αφού κατάφερε να φθάσει μέχρι και το 30%.

Την πρωτιά αυτή δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη η Καίτη Γαρμπή, η οποία δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της από την βραδιά και έγραψε:

«Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που χτες φτάσατε τη Μουρμούρα στην κορυφή της τηλεθέασης γιατί της αξίζει!!! Έχει ένα φανατικό κοινό 8 χρόνια, έχουν παιχτεί πάνω από 500 επεισόδια και χτες ήταν το υπέρτατο επεισόδιο γιατί επιτέλους συναντήθηκαν όλα τα αγαπημένα μας ζευγάρια!!! Είμαι υπερήφανη που ως οικοδέσποινα τους ένωσα εγώ (να ναι  καλά ο σεναριογράφος) αλλά πιο πολύ έχω ενθουσιαστεί που γνώρισα από κοντά τόσο ευγενικούς και ζεστούς ανθρώπους και τόσο σπουδαίους ηθοποιούς! Νιώθω ευγνωμοσύνη για σας που επιλέξατε να μας φτάσετε στην κορυφή με τόσους πολλούς εξαιρετικούς και αγαπητούς συναδέλφους στα απέναντι κανάλια.Εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά, χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά σε όλους μας με υγεία, ευλογία, προστασία και γεμάτη από άφθονες προσωπικές στιγμές ευτυχίας για τον καθένα μας!Και Καλή Λευτεριά!!!».

Και μπορεί η ίδια να το έπαιξε υπεράνω με το παρασκήνιο να βόα για την απόφαση της να πει το ναι στη Μουρμούρα και όχι στο Mega, όμως τα σχόλια κάτω από το ποστ της ήταν καρφιά για τους συναδέλφους της.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.