Με ανατροπή ο Παναιτωλικός 2-1 τον ΟΦΗ

Με το δεξί στη νέα χρονιά μπήκε ο Παναιτωλικός που κέρδισε στο γήπεδο του τον ΟΦΗ με 2-1 με ανατροπή για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Στάικο στο 56’, και ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μανθάτης (83’), Λιάβας (86’).

Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Μάζουρεκ στο 64’ ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νέιρα.

Πιο δυνατά μπήκε ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος και πίεσε για να σκοράρει. Στο 10’ το σουτ του Κοροβέση έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 28’  ο Κνετ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σου του Σαρδινέρο.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και να καταφέρνουν στο 56’ να βρουν δίχτυα με τον Στάικο που με σουτ νίκησε τον Κνετ για το 0-1.

Ο Παναιτωλικός κάπου εκεί αποφάσισε να αντιδράσει και στο 64’ έφτασε μια α΄νασα από την ισοφάριση με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάζουρεκ αλλά ο Σωττηρίου απέκρουσε. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 83’ έφεραν το ματς στα ίσα με την σέντρα-σουτ του Μανθάτη (1-1). Τρία λεπτά αργότερα (86’) ο Παναιτωλικός πέτυχε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με την κοντινή προβολή του Λιάβα (2-1)

Διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος

Κίτρινες: Λιάβας, Τσιγγάρας, Ταχάρ – Βούρος, Κοροβέσης, Μεγιάδο.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (78′ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71′ Ματσόλα), Αριγίμπι (88′ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος (71′ Μανθάτης).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος (90′ Γκαργκαλατζίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (90′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.