Έσπασε το ρόδι ο ΟΦΗ στη χρονιά, 2-0 την Λαμία

Στη πρώτη εξάδα πλησίασε ο ΟΦΗ που πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη στη χρονιά κερδίζοντας στο «Θ. Βαρδινογιάννης» την Λαμία με 2-0 για την 15η αγωνιστική της Super League. Ο Στάικος (34’) με πέναλτι και ο Βαφέας με σουτ (85’) τα γκολ της κρητικής ομάδας που επέστρεψε στα «τρίποντα», έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες.

Καλύτερα ξεκίνησε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση και στο 32’ μετά από σουτ του Μπαλογιάννη, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αντέτζο, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Στάικος σημάδεψε στη γωνία και παρά την προσπάθεια του Επασί που άγγιξε τη μπάλα, βρήκε δίκτυα κάνοντας το 1-0 για τους Κρητικούς.

Στο 39’ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα αλλά η κεφαλιά του Βούρου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 44’  το πλασέ του Στάρτζεον πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Επασί.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ανέβηκε δημιούργησε τις δικές της καλές στιγμές στο ματς με τα σουτ του Ντέλετιτς στο 60’ και στο 62’ που μπλόκαρε ο Βάτερμαν.

Στο 82’ ο Βαφέας έπιασε ένα πολύ ωραίο γυριστό που έφυγε ένα μέτρο πάνω απ’ την εστία του Επασί, όμως τρία λεπτά αργότερα (85’), ο ίδιος παίκτης υποδέχθηκε εξαιρετικά τη μπάλα έξω από την περιοχή και με καταπληκτικό σουτ με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας της Λαμίας, κάνοντας το 2-0.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Βούρος, Ουές, Βάτερμαν – Αντέτζο

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο, Στάικος (75’ Βαφέας), Μπαλογιάννης (66’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (87’ Τσιλιανίδης), Σαρδινέρο (74’ Γρίβας).

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας (72’ Βλάχος), Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (72’ Μπιάρνασον), Τιρόνε (46’ Καραμάνος), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Αραμπούλι (86’ Βασιλακάκης).