Συνέντευξη στο “7 Μέρες TV” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Στην αρχή όντως είχαμε δυσκολευτεί λιγάκι μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας και να καταλάβω και εγώ πώς δουλεύει εκείνος και τι είδους άνθρωπος είναι. Αρχικώς είχα μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μου ακούγοντας περιγραφές που ανέφεραν πώς είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και δύσκαμπτος. Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο παιχνιδιάρη με πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και διάθεση για ζωή. Είναι ένας μεγάλος άνδρας με ψυχή έφηβου. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτή την συνεργασία.

Κρατήσατε επαφή έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας;
Ανταλλάσσουμε περισσότερο μηνύματα στα social media. Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω κρατήσει με το πλείστον των ανθρώπων που συνεργάστηκα στενή επαφή.

Γιατί;
Δεν επιδίωκα ποτέ να γίνω κολλητή ή να μπω στη ζωή κάποιου από τους συνεργάτες μου. Όλα αυτά τα χρόνια που βγαίνω στην τηλεόραση έχω κάνει δύο φίλους. Τη Μπάγια Αντωνοπούλου και το Φάνη Λαμπρόπουλο. Με τη Μπάγια γνωριστήκαμε στα καλλιστεία Είμαστε πια αχώριστες σαν αδελφές. Με το Φάνη Λαμπρόπουλο με τον οποίο γνωριζόμαστε έξι χρόνια και έχουμε αναπτύξει μία πολύ ουσιαστική σχέση.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.