Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Η επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη γυναίκας – μέλους κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που ενεργούσε κατ’ εντολή αρχηγικού στελέχους – έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης. Πρόκειται για 49χρονη ημεδαπή και 38χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (13-01-2021) στην περιοχή της Ανάληψης, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 6 κιλών και 272 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 1.050 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι αρχηγικό μέλος του κυκλώματος αποτελούσε ο 38χρονος, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, κατ’ εντολή του οποίου η συλληφθείσα παρέλαβε σε προγενέστερο χρόνο τις κατασχεθείσες ποσότητες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους, στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ