Ταρώ 17/01 Κυριακή Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 17/01 Κυριακή Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 17/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 10 των πεντάκτινων, ανάποδα .

Η απογοήτευση… σας έχει δημιουργήσει την αίσθηση πως έφτασε η ώρα να παραιτηθείτε. Αλλά πριν σηκώσετε τη λευκή σημαία της παράδοσης, θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθανθήκατε έτσι;

Σίγουρα επιβιώσατε και νιώσατε καλύτερα όταν τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται. Δεν θέλετε να ακούσετε λόγια παρηγοριάς αυτή τη στιγμή ενώ είστε παγιδευμένη στα συναισθήματά σας. Κάντε όμως κουράγιο γιατί είστε αυθεντική. Θα δείτε πως θα τα καταφέρετε.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών, ανάποδα

Θα είστε εντάξει. Να είστε βέβαιη πως οι προδοσίες που αντιμετωπίζετε… σύντομα θα ηρεμήσουν. Το 7 είναι ο αριθμός της τελειότητας και τα σπαθιά αντιπροσωπεύουν τις ανησυχίες σας.

Ίσως να ανησυχείτε, αλλά αυτές οι σκέψεις είναι γεμάτες χαρά. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει, επειδή τα πράγματα θα εξομαλυνθούν.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν, τόσο γρήγορα όσο τα λαμβάνετε. Υπάρχει δυσκολία εδώ, αλλά κι ένα σημάδι πως η βοήθεια έρχεται.

Το 9 συμβολίζει τους φίλους στη ζωή σας που σας κατανοούν και είναι ευγενικοί. Ίσως χρειαστεί να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας και να ζητήσετε τη βοήθειά τους. Να ξέρετε όμως, πως το άτομο που σας βοηθάει σήμερα, θα είναι κάποιος που θα βοηθήσετε εσείς αύριο.

Ταρώ 17/01 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα, ανάποδα

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να μετρήσετε τις απώλειές σας και να προχωρήσετε. Χάνετε έδαφος, ίσως ακόμη και χρήματα.

Αυτή μπορεί να είναι μια αναποτελεσματική χρήση του χρόνου και των πόρων σας. Τι σας κάνει να επιμένετε; Μήπως είστε συναισθηματικά προσκολλημένη στη διαδικασία;

Αισθάνεστε ένοχη αν εγκαταλείψετε; Σεβαστείτε τον εαυτό σας και τον χρόνο σας. Μερικές φορές πρέπει να αφήσετε κάτι να αναπτυχθείτε.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η σελήνη

Η υποψία μπορεί να είναι δύσκολο να εξηγηθεί ή ακόμη και να κατανοηθεί από τους άλλους. Ίσως να μην μπορείτε να περιγράψετε γιατί αισθάνεστε έτσι. Αλλά γιατί πρέπει να το κάνετε;

Έτσι νιώθετε και δεν χρειάζεστε άδεια για να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε ό, τι είναι κατάλληλο για σας. Αργότερα μπορεί να το καταλάβετε… ακόμα κι αν δεν το κατανοείτε τώρα.

Ταρώ 17/01 ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Κανείς δεν είπε πως θα ήταν εύκολο. Το να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό, δεν είναι ποτέ εύκολο. Ποτέ δεν θα μπορέσετε να τους ευχαριστήσετε όλους.

Δεν θα ξέρετε πάντα εκ των προτέρων αν έπρεπε να δοκιμάσετε μια διαφορετική διαδρομή. Αλλά αυτή είναι δική σας ευθύνη. Το να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μέρος της ενηλικίωσής σας. Δεν είναι πάντα διασκεδαστικό… αλλά είναι σημαντικό.

 

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Η απροσδόκητη αλλαγή είναι δύσκολο να περιληφθεί, αλλά κάθε δυσκολία είναι μια ευκαιρία.

Κρυμμένα μέσα σε αυτά τα εμπόδια, υπάρχουν μαθήματα που αποκαλύπτουν τις βασικές σας επιθυμίες, ανάγκες όπως και την προσωπικότητά σας.

Αντί να αντισταθείτε, βουτήξτε στα βαθιά για να μάθετε ό, τι μπορείτε. Αυτές οι στιγμές δεν θα διαρκέσουν για πάντα και δε θα σας καταβάλλουν με τίποτα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Οι άνθρωποι ψεύδονται. Μερικές φορές δεν λένε την αλήθεια από φόβο ή χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η ανεντιμότητα τους, δεν έχει καμία σχέση με σας.

Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον εαυτό τους. Η δουλειά σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε να έχετε τέτοια άτομα στη ζωή σας. Δεν πρόκειται να αλλάξουν, αλλά τους θέλετε στην παρέα σας, μπορείτε.

 

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των ξιφών

Ένα νέο εγχείρημα είναι πάντα συναρπαστικό! Οι ιδέες σας θα χρειαστούν χρόνο για να οργανωθούν.

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα είναι ακόμα ατελή. Το θέμα είναι πως για να κάνετε τα πράγματα να κινούνται… πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Να είστε ευγενική με τον εαυτό σας. Καθώς προσαρμόζετε τον τρόπο σκέψης σας, θα αμφισβητήσετε τα πάντα. Θα έχετε στιγμές αμφιβολίας.

Θα αναρωτιέστε αν κάνετε λάθος. Η αλλαγή είναι τρομακτική, αλλά σιγά-σιγά θα νιώσετε πιο άνετα, με τη νέα σας ζωή.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Μην παρασύρεστε. Ξέρετε ότι τα πράγματα δεν κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχετε ωραία πράγματα, αλλά μην δίνετε μεγάλη αξία στα αντικείμενα. Εκτιμήστε περισσότερο τους ανθρώπους, τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις σας. Να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Η σύγχυση έχει φύγει… και τώρα είστε πολύ πιο ξεκάθαρη. Ξέρετε ότι είστε έτοιμη να τακτοποιήσετε τη ζωή σας.

Οι θυσίες θα είναι χρήσιμες. Η καρδιά και το μυαλό σας είναι ευθυγραμμισμένα. Τώρα, είναι θέμα χρόνου για να τακτοποιήσετε τα πράγματα και να χτίσετε το μέλλον σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας