Με χατ-τρικ του Τζόλη ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την Λάρισα 5-0

«Καθάρισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου από το πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ, απέναντι στη Λάρισα την οποία κέρδισε στη Τούμπα με 5-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη που έκανε χατ-τρικ.

Στο 9ο λεπτό ο Τζόλης άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο» με πλασέ στη κίνηση και στο 23’ ο Τζόλης μετά από πάσα του Αουγκούστο διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 2-0.

Το επιθετικό κρεσέντο του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκκολ για τους γηπεδούχους (47’) με σκόρερ τον Κρμέντσικ (3-0). Στο 55’ ήταν η σειρά του Ίνγκασον να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 και σατο 74’ ο Τζόλης έκλεισε το χορό των τερμάτων με το τρίτο δικό του στο ματς πετυχαίνοντας με πλασέ το τελικό 5-0.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες: Α. Ζίφκοβιτς,

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα (72′ Λύρατζης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Σοάρες, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (73΄ Σβαμπ), Ουάρντα (60′ Λάμπρου), Α. Ζίβκοβιτς (73΄ Μουργκ), Τζόλης και Κρμέντσικ (59′ Κούτσιας).

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Γκοτζαμανίδης (63΄Τσόσιτς), Ζίζιτς, Μπέρτος (64′ Νικολιάς), Μαϊδανός, Κολομπίνο (82΄Στοϊνοβιτς), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Γλυνός (63′ Πινακάς) και Ντουρμισάι (76′ Νούνιτς).