Περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο 0-3

Τελείωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός που νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό για τη φάση των «16» του θεσμού. Οι Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ τα γκολ των «ερυθρόλευκων» που έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε τη πρώτη καλή ευκαιρία στο 12΄με τον Χασάν που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μελισσά.

Στο 20’ οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μπρούμα που σούταρε στη γωνία του Μελίσσα για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα (24’) ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα αλλά ο Μελίσσας σταμάτησε το πλασέ του Μπρούμα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επικίνδυνος και στο δεύτερο μέρος χάνοντας καλές ευκαιρίες όπως στο 50’ που ο Μπρούμα σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και ο Σίλνα σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 58’ ο Μαλής έκοψε τελευταία στιγμή τον Χασάν.

Οι «ερυθρόλευκοι» «καθάρισαν» το ματς στο 65’ με το κοντινό πλασέ του Βρουσάι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ ο Σισέ με κεφαλιά (0-3).

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Σερρών)

Κίτρινες: Παπαδόπουλος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μελίσσας, Τζανακάκης, Μαλής, Βάντερσον, Περέιρα, Λιάβας, Τσιγγάρας, Γιάκολις, Άλβαρες (59’ Μπαρμπόσα), Αριγίμπι (74’ Ντάλσιο), Αζάντι (59’ Ματσόλα, 79’ λ. τρ. Μανθάτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Αβραάμ, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Μπουχαλάκης (60’ Σουρλής), Τιάγκο Σίλβα (73’ Κάιπερς), Μπρούμα (61’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (74’ Λοβέρα), Χασάν (68’ Σουντανί).