Νίκος Μουτσινάς-Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Σύμφωνο συμβίωσης, υπέγραψαν σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι δυο τους είναι γνωστό πως είναι κολλητοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και φαίνεται πως αποφάσισαν να προχωρήσουν την φιλική τους σχέση και να γίνουν πλέον οικογένεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso ο Νίκος Μουτσινάς και  η Μαίρη Συνατσάκη κατέθεσαν σύμφωνο συμβίωσης, το  το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Στο Χαλάνδρι όπως είναι γνωστό ζει ο Νίκος.

Ο παρουσιαστής σε  συνέντευξή του είχε δηλώσει  πως επιθυμεί  να υιοθετήσει ένα παιδί.

“Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς”, είχε πει χαρακητιστικά.

Ίσως λοιπόν ο ίδιος και η Μαίρη αποφάσισαν να γίνουν οικογένεια και παρέα να μεγαλώσουν ένα παιδάκι.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.