Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες 24 ώρες στην ΓΑΔΑ – Ο «μάγος», η σίτιση και τα τηλέφωνα

Ντυμένος στα μαύρα, με χαμηλωμένο βλέμμα βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας, όπου λίγη ώρα πριν είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σε τρία 24ωρα. Χωρίς να πει λέξη και ρίχνοντας μόνο ένα φευγαλέο αλλά διαπεραστικό βλέμμα στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Λιγνάδης αποχωρεί από το κτίριο 10 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνοδεία αστυνομικών και επιστρέφει στην ΓΑΔΑ.

Κρίσιμη απολογία την Τετάρτη
Τα επόμενα 24ώρα και μέχρι την απολογία του την προσεχή Τετάρτη, θα παραμείνει κρατούμενος στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Εκεί, στον έβδομο όροφο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με το Mega, κρατείται μόνος του στο κελί για λόγους ασφαλείας, με τους αστυνομικούς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του να τον χαρακτηρίζουν ήρεμο και συνεργάσιμο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως έχει κάνει ήδη κάποια τηλεφωνήματα από το καρτοτηλέφωνο που υπάρχει στο κρατηρήριο, ενώ μαζί του έχει το μυθιστόρημα «ο Μάγος» του Τζον Φόουλς…

Επίσης σιτίζεται κανονικά, ενώ το βράδυ της Κυριακής, έφτασε στην ΓΑΔΑ και ο δικηγόρος του.

«Δεν έχω ιδέα» λέει ο Δημήτρης Λιγνάδης στους δικούς του ανθρώπους
Ο γνωστός σκηνοθέτης ακόμα και τώρα μετά τη σύλληψη, σύμφωνα με πληροφορίες, λέει στους δικούς του ανθρώπους πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Τις επόμενες ημέρες, μαζί με το δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, θα μελετήσει τη δικογραφία και θα αποφασίσει την στάση που θα τηρήσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα δει και φωτογραφίες των φερόμενων ως θυμάτων προκειμένου να πει αν τους αναγνωρίζει.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του την προσεχή Τετάρτη, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, εάν δηλαδή θα προφυλακιστεί ή όχι.

Μέχρι τότε ωστόσο δεν αποκλείονται και νέες καταγγελίες, για την αθέατη, πίσω από τις κουρτίνες και τα φώτα, ζωή και δράση του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.