Ελένη Κούρκουλα: Τι απαντά στις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Λιγνάδη να μένει στο σπίτι της πριν την σύλληψη του;

H Ελένη Κούρκουλα διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Λιγνάδη τις τελευταίες ημέρες πριν την σύλληψη του, να έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της, αφού είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα του στο Μεταξουργείο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε όσα της είπε η κυρία Κούρκουλα σχετικά, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία που είχαν.

“Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως, επειδή όντως δήλωσε μια άλλη διεύθυνση κατοικίας ο κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν “άσυλο”, γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κορονοϊού. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια..

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.