Δημήτρης Λιγνάδης – «Bόμβες» Κούγια: Ο αστερίσκος, η αθωότητα και οι μάρτυρες – Παραιτήθηκε ο Γεωργουλέας

Το βράδυ της Δευτέρας, 22.02.2021, ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι δέχθηκε την εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη να τον υπερασπιστεί στην απολογία του την Τετάρτη, ενώπιον της ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας.

Και μπορεί αρχικά να τόνιζε πως θα υπερασπιστεί από κοινού τον σκηνοθέτη και ηθοποιό με τον συνάδελφό του, Νίκο Γεωργουλέα, ωστόσο στην συνέχεια υπήρξε… ανατροπή. Κι αυτό καθώς την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη θα έχει από εδώ και στο εξής μόνο ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε εξαρχής τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, Νίκος Γεωργουλέας, ανακοίνωσε ότι αποφάσισαν από κοινού με τον Δημήτρη Λιγνάδη να λύσουν την συνεργασία τους. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες αφού ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μιλώντας στο MEGA είπε ότι ο σκηνοθέτης δηλώνει απολύτως αθώος.

“Ήμουν μαθητής του πατέρα Λιγνάδη” είπε, προσθέτοντας ότι είδε έναν δυστυχισμένο, συγκλονισμένο, ταπεινό άνθρωπο. “Δεν μίλαγε για τον εαυτό του, η μεγαλύτερη του στενοχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν και όχι αυτά για τα οποία τον καταγγέλλουν”.

Οι “αναξιόπιστοι μάρτυρες”

Σε ερώτηση για την γυναίκα που θεωρείται μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση –μια γυναίκα που δεν δηλώνει θύμα όμως ήταν κοντινός άνθρωπος του σκηνοθέτη και γνωρίζει πολλά για τη ζωή του– ο Αλέξης Κούγιας, απάντησε:

“Μου είπε κάτι για την κυρία αυτή. Μου την χαρακτήρισε αναξιόπιστη μάρτυρα… “.

Κλείνοντας, ο ίδιος μίλησε για “θεατράλε” διαδικασίες του εντάλματος σύλληψης Λιγνάδη, τονίζοντας ότι: “Η δικαιοσύνη δεν είναι θέατρο. Έχει κανόνες”. Όπως είπε χαρακτηριστικά, στην περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, το τεκμήριο αθωότητας καταρρακώθηκε…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.