Lacon Olive Oil: Ο “υγρός χρυσός” της Λακωνικής γης – Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με τη διεθνή φήμη (!)

Στην ιστορική Λακωνία, παράγεται μια ποικιλία από τις καλύτερες ελιές στον κόσμο η φημισμένη κορωνέικη. Η ποικιλία αυτή δίνει ένα λάδι με ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο, που κάποιες φορές περιγράφεται ως «υγρός χρυσός».

Σε αυτή την δυσκολή εποχή που διανύουμε λόγω πανδημίας υπάρχουν πάντα κάποιες χαραμάδες φωτός που μας υπενθυμίζουν τις ευκαιρίες που γεννιούνται μέσα στην υγειονομική κρίση. Το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να τις δημιουργήσουμε.


Ο Γιώργος Λαγιανδρέου εμπνευστής και ιδιοκτήτης της Lacon Olive Oil είναι ενα φωτεινό παράδειγμα όπου με περίσσια αγάπη για την γη και τα αγαθά της αποφάσισε να ασχοληθεί με την τυποποίηση και την προώθηση μια ολοκληρωμένης σειράς εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.


Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας, συσκευάζεται σε υψηλής ποιότητας γυάλινες φιάλες όχι μόνο από άποψη αισθητικής, αλλά και για αποφυγή αλλοιώσεων, διατηρώντας τις ευεργετικές ιδιότητές του, τα αρώματα και την απαράμιλλη γεύση του. Στις διεθνείς εκθέσεις η Lacon Olive Oil εκπροσωπεί τα προϊόντα του τόπου μας και με υπερηφάνεια αναδεικνύει την ποιότητα των ελληνικών καρπών.

Για να εγγυηθεί την κορυφαία θέση και αυθεντικότητά του, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της Lacon Olive Oil παράγεται από μια επιλεγμένη και πιστοποιημένη ομάδα τοπικών παραγωγών που φροντίζουν για την κάθε της λεπτομέρεια. Με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε συνδυασμό με τα υψηλά στάνταρντ τυποποίησης μπορείς να είσαι και εσύ σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα ανοίξεις ένα μπουκάλι Lacon Olive Oil θα είναι τόσο φρέσκο όσο και την ημέρα που εμφιαλώθηκε.