Άρης : Δεν μπορούν να τον φτάσουν

Επιστροφή στα δικά μας, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα. Ο Άρης βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και παραμένει σε θέση ισχύος, σε ότι αφορά την συνέχεια των πλέι οφ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, όχι απλά θα παραμείνει μόνη πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά θα μεγαλώσει την διαφορά της και από τους διώκτες της. Αρχής γενομένης από την δεύτερη αγωνιστική.

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως, δύσκολες, εξάλλου, είναι όλες οι αναμετρήσεις που δίνει ο Άρης. Ο μόνος τρόπος για να τα κάνει εύκολα, είναι αποτυπώνοντας στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι σ΄ αυτό το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Να εφαρμόσουν πιστά το αγωνιστικό πλάνο που δουλεύουν στις προπονήσεις με τον Άκη Μάντζιο.

Ο Άρης έχει την πολυτέλεια να έχει αποκλειστικά το μυαλό του στο δικό του παιχνίδι, καθώς και περνάει στην βαθμολογία τους υπόλοιπους διεκδικητές της δεύτερης θέσης, αλλά και καλύτερη ομάδα είναι.

Κάτι που έδειξε ότι απλά σε ένα ή δύο παιχνίδια, αλλά στην διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όποιος γνωρίζει τα βασικά για το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την ανωτερότητα της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Εξαίρεση, βέβαια, αποτελούν όσο ηθελημένα εθελοτυφλούν ή όσοι εξυπηρετούν συμφέροντα.

ΥΓ. Αν συνεχίσει ο Άρης την καλή πορεία του, δεν αποκλείεται να βγει και κανένας συμμαθητής του Καρυπίδη από το δημοτικό  και να ζητήσει πίσω τις καραμέλες που τον είχε κεράσει…

ΥΓ1. Τα πρώτα βήματα σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν θα λείψουν, μάλιστα και οι εκπλήξεις…

ΥΓ2. Τεράστια υπόθεση για την ΠΑΕ Άρης ότι κάτω από τις δύσκολες αυτές οικονομικές συνθήκες και με τόσα χαμένα έσοδα, κατάφερε να καταθέσει πλήρη φάκελο για την αδειοδότηση του. Έστω και αν στεναχώρησε αρκετούς…