Μαρτίνς για ΑΕΚ, τριάδα στην άμυνα και τελικό Κυπέλλου

Μιλώντας στη Nova εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στις πιθανότητες να παίξει η ομάδα του με τριάδα στην άμυνα.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη δουλειά στου Ρέντη κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδας, αναφέρθηκε στο αίτημα του Ολυμπιακού να ολοκληρωθεί πιο σύντομα η σεζόν, ενώ σχολίασε και τα γκολ του Ρούμπεν Σεμέδο στην προπόνηση της ομάδας, όταν ο Πορτογάλος χρησιμοποιήθηκε ως… σέντερ φορ.

Συγκεκριμένα, Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το θέμα του τελικού Κυπέλλου και απάντησε: «Θέλαμε να γίνει αυτό. Οι παίκτες έχουν ανάγκη από ξεκούραση. Παίζουν μπάλα δύο χρόνια τώρα. Και το καλό θα ήταν να έχουν 9 εβδομάδες ξεκούρασης. Και μετά να κάνουν 5 εβδομάδες προετοιμασία. Γιατί αρχίζουν νωρίς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα έχουν 8 εβδομάδες διακοπές., Που δεν φτάνει. Και για να πάρουν μία ακόμα, θα χρειαστεί να μειωθεί η προετοιμασία τους,. Κάτι που επίσης δεν είναι καλό. Γιατί το περσινό καλοκαίρι δεν έγινε προετοιμασία. Και τώρα πρέπει όλα να είναι σωστά».

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας αναφέρθηκε και στους νεαρούς που μετείχαν στις προπονήσεις και αν ξεχώρισε κάποιος: «Περνάει δύσκολες στιγμές η ακαδημία. Δεν έχει επίσημους αγώνες. Αυτό αφήνει πίσω τους παίκτες. Δεν έχουν καμία εξέλιξη. Είναι εκτός ρυθμού. Και είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα. Εύχομαι να σταματήσει όλο αυτό».

Για το γεγονός πως έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες και αν θα διατηρήσει τα τρία στόπερ, ο Μαρτίνς δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα το δούμε. Το καλό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση μας. Και οι διεθνείς γύρισαν χωρίς απρόοπτο. Μόνος εκτός είναι ο Αβραάμ, που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Οι συνθήκες για το ματς με την ΑΕΚ, είναι ευνοϊκές για μας. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τον νέο κύκλο αγώνων».

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού: