Battle of The Couples: Το ζευγάρι που κέρδισε την ασυλία

Δυο ζευγάρια μονομάχησαν στο επεισόδιο της Πέμπτης που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο Battle of the Couples, για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο και ένα ζευγάρι να ανακηρυχθεί το ζευγάρι της εβδομάδας και θα έχει την ασυλία.

Πριν την μονομαχία παρακολουθήσαμε τις επιθετικές ατάκες που αντάλλαξαν Γιάννης και Ριχάρδος και να βγαίνει εκτός εαυτού ο Νίκος.

Ο Γιώργος και η Καίτη ήταν το πρώτο υποψήφιο Ζευγάρι της εβδομάδας. Ποιοι ψηφίστηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο και τα πλεονεκτήματά του; Ο Άγγελος και η Μαριάννα ήταν το ζευγάρι που σημείωσε τις περισσότερες ψήφους και αμέσως μετά ο Παναγιώτης Βασιλάκος τους έδωσε οδηγίες για την δοκιμασία.

Η δοκιμασία αποδείχθηκε παγίδα, αφού τσεκαρίστηκε η αφοσίωση των ζευγαριών και θα δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις. Οι άντρες είχαν πέντε γυναίκες μπροστά τους και με κλειστά τα μάτια θα έπρεπε να αντιληφθούν την παρτενέρ τους.

Αμέσως μετά, μια δεύτερη δοκιμασία περίμενε τα ζευγάρια με ερωτήσεις γενικών γνώσεων και με το ένα χέρι κρατούσαν ένα ποτήρι μπύρας και με το άλλο χέρι πατούσαν το μπάζερ σε κάθε ερώτηση που γνώριζαν για να την απαντήσουν.

Ο παίκτης που έχανε γέμιζε το ποτήρι του με την μπύρα μέχρι να κουραστεί.

O Γιώργος και η Καίτη κέρδισαν τελικά το τίτλο του ζευγαριού της εβδομάδας, κερδίζοντας την ασυλία!

View this post on Instagram

A post shared by Battle of the Couples (@botcgr)