Ζώδια σήμερα 03/04 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 03/04 Κριός .

Εάν σκεφτόσασταν να συνεχίσετε τις σπουδές σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι δεδομένη με βάση την πρωτοβουλία και τις αυξημένες δεξιότητές σας. Ένα ταξίδι που θέλατε να κάνετε εδώ και αρκετό καιρό μπορεί τελικά να είναι εφικτό.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο σπίτι, τον Ταύρο, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Γενικά οι κάθε είδους επενδύσεις, ειδικά σε ακίνητα ενδείκνυνται τώρα. Ένας νεαρός επισκέπτης μπορεί να έρθει στο σπίτι σας σήμερα, καθώς και ένα σημαντικό γράμμα ή τηλεφώνημα.

Ζώδια Δίδυμοι

Νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας σήμερα. Μπορεί να το παρακάνατε με το φαγητό και το ποτό χθες το βράδυ. Ωστόσο, μερικά συναρπαστικά τηλεφωνήματα το μεσημέρι θα σας ενθουσιάσουν, καθώς θα φέρουν καλά νέα από έναν φίλο ή συνάδελφο. Ενδείκνυται επίσης μια αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση που θα οδηγήσει σε αύξηση της αυτοπεποίθησής σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

 

Ζώδια σήμερα 03/04 Καρκίνος

Η σκληρή σας δουλειά σου επιτέλους αποδίδει. Σήμερα θα λάβετε ένα τηλεφώνημα που σας σας φέρει καλά νέα. Θα γεμίσετε με μια νέα αίσθηση αισιοδοξίας, ενθουσιασμού και ελπίδας. Η δουλειά σας θα είναι ευχαρίστηση και όχι αγγαρεία, γιατί θα έχετε κάτι να περιμένετε. Οι αλλαγές ευνοούνται σήμερα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε!

Ζώδια Λέων

Εργάζεστε σκληρά, έχετε επιχειρηματικό μυαλό και αλάνθαστο ένστικτο. Ωστόσο, η επιτυχία των τελευταίων εβδομάδων μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε να ασχοληθείτε με κάτι πιο καινοτόμο για να κερδίσετε χρήματα, ίσως κάτι που να έχει σχέση με το διαδίκτυο. Αυτή την περίοδο ευνοείται επίσης η επαγγελματική και προσωπική επικοινωνία όλων των ειδών.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να λάβετε μερικά παράξενα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Οι επενδύσεις σε ακίνητα θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές τώρα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην φοβάστε να πάρετε ρίσκα. Μην αφήνετε την τετράγωνη λογική σας να σας βάζει εμπόδια. Το μυαλό σας είναι ιδιαίτερα δεκτικό σε μηνύματα από το σύμπαν.

Ζώδια σήμερα 03/04 Ζυγός

Σήμερα θα λάβετε ένα πολυαναμενόμενο και ευπρόσδεκτο τηλεφώνημα από κάποιον φίλο από τα παλιά. Μπορεί επίσης να μάθετε ότι επιτέλους οι προσπάθειες που καταβάλλατε για έναν στόχο έπιασαν τόπο. Αισθάνεστε αισιοδοξία για το μέλλον. Η φιλοδοξία που σας έφτασε τόσο ψηλά μέχρι τώρα θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.

Ζώδια Σκορπιός

Το εγγύς μέλλον φαίνεται υπέροχο για εσάς, με ευοίωνα σημάδια για επιτυχία και καλή τύχη σε ό,τι αφορά την καριέρα και τα χρήματα. Όλη αυτή η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει στο παρελθόν αρχίζει να αποδίδει. Η πρόοδος βρίσκεται στον ορίζοντα, καθώς και αυξημένο εισόδημα και μεγάλη ευτυχία. Αλλά δεν θα σταματήσετε εκεί. Θα συνεχίσετε να βάζετε καινούργιους, πιο απαιτητικούς στόχους.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σχεδιάσετε ένα ταξίδι είτε για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους. Ένας νεαρός φίλος ή συγγενής μπορεί να σας συνοδεύσει. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα στεφθεί από επιτυχία. Ενδεχομένως να στοχεύσετε σε μια αύξηση ή προαγωγή στην δουλειά σας. Επίσης αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποια οικονομικά οφέλη μπορεί να έρθουν από πηγές που δεν είχατε σκεφτεί. Ενδεχομένως να σχετίζονται με επενδύσεις, διακανονισμούς ή ασφαλιστικά οφέλη. Κάποια ευχάριστα όνειρα που βλέπετε συνέχεια τον τελευταίο καιρό, σας βοηθούν να μάθετε περισσότερα πράγματα για το παρελθόν σας. Επίσης ίσως εμφανιστεί και πάλι στην ζωή σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που έχετε να δείτε πολύ καιρό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

Ζώδια Υδροχόος

Ένας φίλος μπορεί να σας πλησιάσει και να σας προτείνει να συνεργαστείτε σε κάποιο καινοτόμο εγχείρημα. Είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε, αν και θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα γεγονότα προτού το κάνετε. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι δεδομένες είτε συμμετέχετε στο εν λόγω έργο, είτε όχι. Να περιμένετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα από κάποιον/α ερωτικό/ή σύντροφο.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα διέπεστε από μια νέα αίσθηση σκοπού και υψηλό φρόνημα. Η φιλοδοξία, η επιμέλεια και η σκληρή δουλειά θα σας πάνε εκεί που θέλετε. Θα αποκομίσετε κάθε είδους οφέλη. Αισθάνεστε δυνατοί, ικανοί και γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Αυτή επίσης είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο