Νίκησε κι ελπίζει η Ρεάλ (2-0)

«Τρίποντο» ελπίδας για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βασίλισσα έκανε αυτό που έπρεπε, επικράτησε με 2-0 της Έιμπαρ για την 29η αγωνιστική της La Liga και μείωσε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζει αύριο με τη Σεβίλλη στους τρεις βαθμούς.

Οι «μερένγκες» ήταν καλύτεροι, είδαν να τους ακυρώνονται τρία γκολ ως οφσάιντ! Σκόραρε και πάλι ο Μπενζεμά, γκολ και για τον εκπληκτικό Ασένσιο.

Καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση η Ρεάλ Μαδρίτης που επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της και απείλησε δύο φορές χωρίς ωστόσο να βρει το γκολ… Ο Μπενζεμά ήταν αυτός που σκόραρε με μία πολύ καλή κεφαλιά, έπειτα από τρομερή σέντρα του Μαρσέλο, ωστόσο ο Γάλλος ήταν σε θέση οφσάιντ, με το τέρμα του να ακυρώνεται σωστά.

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ασένσιο να σκοράρει, ωστόσο και το γκολ του Ισπανού ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ισπανός εξτρέμ βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Έιμπαρ και πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεάλ κατάφερε να σκοράρει και πάλι, ωστόσο… ξανά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Ο Μπενζεμά ωστόσο βρήκε το… κανονικό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον Γάλλο επιθετικό να φτάνει τα εννιά γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Λούκας Βάθκεθ, Κασεμίρο, Μόντριτς (61′ Κρόος), Μαρσέλο (68′ Αρίμπας), Ίσκο (68′ Βινίσιους), Ασένσιο (61′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (80′ Μαριάνο)

ΕΪΜΠΑΡ: Ντιμίτροβιτς, Πάουλο Ολιβέιρα, Πόθο, Αρβίγια, Ράφα Σοάρες (81′ Κότε), Ντιόπ (76′ Ατιένθα), Σέρχιο Άλβαρεθ, Αλέις Γκαρθία (61′ Ένριτς), Κίκε, Πέδρο Λεόν, Μπράιαν Χιλ (45′ Ινούι)