Η  Ματθίλδη Μαγγίρα που φέτος την βλέπουμε στο Your Face Sounds Familiar έδωσε συνέντευξη  στο Τηλέραμα και στον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Το γεγονός ότι στο «All Star» συμμετέχουν οι καλύτεροι προσθέτει περισσότερο άγχος;

Αυτό είναι το κινητήριο όχημα ή το drive. Το άγχος έρχεται με την προσωπική σου αναμέτρηση σε αυτό που καλείσαι να κάνεις! Η μεγάλη παράσταση έρχεται όταν ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον! Αυτό το θεωρώ ευτυχές,

Τι σας δυσκολεύει περισσότερο σε μια μεταμόρφωση;

Αυτό είναι ανάλογο με τον εκάστοτε χαρακτήρα. Σε άλλον δυσκολεύομαι να του μοιάσω εμφανισιακά… Το περπάτημα, το βλέμμα, η ενέργειά του, η φωνή του, μια λεπτομέρεια… Το ευχάριστο για μένα είναι ότι πάντα το ένα πρόσωπο διαφέρει από το άλλο και αυτό είναι το δώρο, η μοναδικότητα.

Με ποια μίμηση έχετε διασκεδάσει περισσότερο και με ποια όχι και τόσο;

Διασκεδάζω με αυτή που διασκεδάζει το κοινό, όταν έχω αυτή τη μαγική επαφή. Εκείνη που με ζόρισε περισσότερο από όλες ήταν ο Τους. Έφτασα οριακά με το οξυγόνο μου, την αναπνοή μου… Ένιωθα ότι θα πέσω κάτω από ασφυξία. Οδυνηρή εμπειρία!

Υπήρξε ποτέ συμπεριφορά που σας έφερε σε δύσκολη θέση και πώς το διαχειριστήκατε;

Αρκετές φορές και με διαφορετικούς ανθρώπους, σε διαφορετικούς χώρους και χρόνους… Αν θέλουμε να το προσδιορίσουμε, ακόμα και τώρα συμβαίνει. Συνήθως το διαχειρίζομαι άμεσα. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θέλω να το συζητήσω με τον άλλον, αλλιώς γνωρίζω ότι έχω να κάνω με τοξικό άνθρωπο, οπότε απομακρύνομαι. Αν δεν έχω την τελευταία επιλογή, ενεργοποιώ τον παρατηρητή μου, βγαίνω από το συναίσθημα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.