Ζώδια σήμερα 05/04 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 05/04 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 05/04 Κριός .

Μπορεί να απογοητευτείτε σήμερα με την παράλογη στάση των ανθρώπων γύρω σας. Λάβετε υπόψη ότι δεν βλέπουν όλοι τον κόσμο όπως εσείς. Υπάρχει ένα συναισθηματικό στοιχείο που επηρεάζει την όλη κατάσταση και μάλλον δεν έχετε λάβει υπόψη. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Δείτε τα πράγματα λίγο πιο βαθιά σήμερα. Θεωρείτε ότι τα πάτε καλά όπως χειρίζεστε τα πράγματα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι δεν θα κάνετε μεγάλη πρόοδο αν δεν ανεβάσετε λίγο την ένταση. Εάν δεν το κάνετε εσείς, μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος. Κάποια ασταθή συναισθήματα μπορεί να σας πιάσουν εξ απήνης και να χρειαστείτε υποστήριξη. Προσπαθήστε να βρίσκεστε πάντα σε πλεονεκτική θέση.

Ζώδια Δίδυμοι

Ίσως αναρωτιέστε γιατί έχετε τον έλεγχο σε τόσους τομείς της ζωής σας, αλλά όχι στον ερωτικό; Μην σκέφτεστε ότι είστε ανεπαρκείς ή ότι δεν αξίζετε τον έρωτα. Και κυρίως σταματήστε να φέρεστε σαν κάποιος που δεν είστε. Το πιθανότερο είναι ότι προκαλείτε σύγχυση στους γύρω σας προβάλλοντας μια εικόνα που είναι εντελώς διαφορετική από την πραγματική σας. Να είστε ο εαυτός σας.

Ζώδια σήμερα 05/04 Καρκίνος

Προσπαθήστε να παραμείνετε χαλαροί σήμερα. Βέβαια αυτό πιο εύκολα μπορείς να το πεις παρά να το κάνεις. Είστε η γέφυρα που συνδέει ένα νησί με την ακτή. Το νερό ανεβαίνει και το νησί πρόκειται να βυθιστεί πλήρως. Οι άνθρωποι προσπαθούν να σας φτάσουν. Προσέξτε γιατί η γέφυρα μπορεί να χαλάσει ή να καταρρεύσει κάτω από τόσο μεγάλο βάρος και πίεση.

Ζώδια Λέων

Προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με έναν ομαλό, περιποιημένο τρόπο. Μην απογοητεύστε εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν ακριβώς όπως θα θέλατε. Ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις όταν προκύπτουν συζητήσεις που αφορούν ζητήματα καρδιάς. Οι άλλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και να σας χαλάσουν τα σχέδια.

Ζώδια Παρθένος

Εκεί που νομίζατε ότι είχατε λύσει όλα τα ερωτικά σας ζητήματα, κάτι ή κάποιος/α μπαίνει στην ζωή σας και αναστατώνει την καρδιά σας. Το πιθανότερο είναι το συναισθηματικό δράμα της ημέρας είναι μια περαστική φάση, οπότε προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε πολύ με αυτό.

Ζώδια σήμερα 05/04 Ζυγός

Μην αφήσετε την καρδιά σας να παρασυρθεί σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις, που θα σας φέρουν σε άμεση επαφή με το περιβάλλον σας και στο τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Η φαντασία είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ξεφύγετε από τη συναισθηματική ένταση της ημέρας.

Ζώδια Σκορπιός

Να είστε προετοιμασμένοι για μια ακραία συναισθηματική αντίδραση από τον/την σύντροφό σας, ειδικά αν συμπεριφερθείτε με κτητικότητα. Μπορεί να προκύψουν θέματα σχετικά με την ελευθερία έναντι της δέσμευσης είτε έχετε μια μόνιμη σχέση είτε όχι. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν μιλήσετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι από όλες τις πλευρές. Υπάρχει ένα ισχυρό σύνολο δυνάμεων που ενεργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να σας κάνουν να αισθάνεστε υπεύθυνοι για το χάος που έχει συμβεί στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι στα ζητήματα σχέσεων δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας. Μην καταλογίζετε τα πάντα στον εαυτό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Θα δυσκολευτείτε να ενεργήσετε χωρίς να έχετε έντονα συναισθήματα. Προσέξτε να μην πείτε τίποτα χωρίς να σκεφτείτε πρώτα πώς τα λόγια σας μπορεί να επηρεάσουν τους άλλους ανθρώπους. Να είστε ανοιχτοί στις απόψεις των ανθρώπων γύρω σας.

Ζώδια Υδροχόος

Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την ένταση της σημερινής μέρας, αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα να φέρετε οποιαδήποτε κατάσταση στα μέτρα σας. Τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ζώδια Ιχθύες

Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ερωτικό ζήτημα σήμερα. Προσπαθήστε να μην κλείσετε εντελώς τα κανάλια επικοινωνίας ενώ προσπαθείτε να επιλύσετε κάποιο από αυτά τα ζητήματα. Είναι ζωτικής σημασίας να ανοιχτείτε και να εκφράσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σας συμπαρασταθεί και να σας βοηθήσει να επιλύσετε τα προβλήματά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο