Μπόρις Τζόνσον : Στη δημοσιότητα μηνύματα με την ερωμένη του, Τζένιφερ Άρκουρι

Το φως της δημοσιότητας είδε μήνυμα το Μπόρις Τζόνσον στην ερωμένη του Τζένιφερ Άρκουρι.

Η αμερικανίδα επιχειρηματίας είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τον έρωτά της με τον βρετανό πρωθυπουργό σε συνέντευξή της στην Sunday Mirror.

Η 35χρονη υποστήριξε ότι είχε τέσσερα χρόνια σχέση με τον Τζόνσον, με τον οποίο αντάλλαζαν «καλλιτεχνικές φωτογραφίες» αλλά επιμένει ότι είχαν «πνευματική έλξη». Η 35χρονη είπε ότι «ερωτεύτηκε» με τον Βρετανό πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της φερόμενης σχέσης που ισχυρίστηκε ότι διήρκεσε από το 2012 έως το 2016.

Τότε, ο Μπόρις Τζόνσον, που ήταν δήμαρχος Λονδίνου, ήταν παντρεμένος με την τότε σύζυγό του και δικηγόρο Μαρίνα Γουέλερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους και δύο κόρες.

«Μ…..ς, είμαι ο No1 υποστηρικτής σου» («B……s, I’m your No1 supporter») έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα ο Τζόνσον.

Τα μηνύματα που έχουν έρθει στο φως αποκαλύπτουν ότι η Τζένιφερ είχε υπογράψει για εμφανίσεις του Τζόνσον σε τεχνολογικά συνέδρια εν αγνοία των μελών του Δημαρχείου.

Σε μήνυμα αποκαλεί τον πρώην συντροφό της «αγαπημένο» και τον ρωτά το εξής: «Μπορώ να υποβάλω αίτηση για να πάω σε αυτό το ταξίδι τον Οκτώβριο; Έλα μαζί μου όταν πάμε 😉 ??!!!!».

Οι σελίδες με τα mail που αντάλλασσαν είναι γύρω στις 24 και όλες πρόκειται να μελετηθούν σχολαστικά από την επιτροπή εποπτείας, για να εξακριβωθεί αν πράγματι ο τότε δήμαρχος είχε δώσει προνόμια στην Άρκουρι και στις εταιρείες της InnoTech, Playbox και Hacker House. Χρονολογούνται από το 2013, έτος κατά το οποίο ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού, όταν ο Τζόνσον ήθελε να συμμετάσχει στην πρώτη του τηλεδιάσκεψη με την InnoTech.

Η επιτροπή εποπτείας της Συνέλευσης του Λονδίνου, έχει προβεί ήδη σε έρευνες σχετικά με την παραβίαση του κώδικα συμπεριφοράς των δημάρχων από τον Μπόρις Τζόνσον, αφού δεν δήλωσε τη σχέση με την ερωμένη του, ενώ παράλληλα έκανε και κατάχρηση της θέσης του προς όφελος της σχέσης.

Σε συνέντευξή της στην Mirror, οι αποκαλύψεις της Άρκουρι ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, αφού αφήνει να εννοηθεί ότι η σχέση τους διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2019 η Άρκουρι είχε λάβει από τον Τζόνσον 126.000 λίρες δημοσίου χρήματος και είχε προνομιακή πρόσβαση σε τρεις επίσημες εμπορικές αποστολές στο εξωτερικό υπό την ηγεσία του ως πρωθυπουργός.