Άρης : Θέλει νίκη επί της ΑΕΚ που θα τον στείλει Ευρώπη

Ο Άρης ψάχνει την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στα πλέι οφ στο σημερινό (15.00) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα που θα δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και της δεύτερης θέσης.

Ανάλογα, μάλιστα, με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, είναι πιθανόν ο Άρης να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τους διώκτες του.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, χωρίς πάντως να έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις. Ενας εκ των Μάνου η Μανσίνι θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης ενώ ο Σίλβα είναι ο βασικός υποψήφιος για την δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Αντίθετα, δεν αναμένονται εκπλήξεις,σε οτι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς στο αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζέγκο και Σάσα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκάμα αριστερά στη μεσαία γραμμή και ο Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου.