Ο Τριαντάφυλλος,ξεμωράθηκε κι αυτός, τι να πω; Τι είναι αυτά που κάνει;

Συνέντευξη παραχώρησε στο Πρωινό ο Αργύρης  Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλους τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί καθώς και για  τις απαιτήσεις τους.

Βγαίνει ο Νταλάρας, μια ώρα εκπομπή κι ένα ευχαριστώ δεν είπε. Πού έγινες ρε μάγκα μεγάλος και τρανός εσύ;

“Η Άννα Βίσση είναι μια γυναίκα η οποία έχει απαιτήσεις, είναι δύσκολη, με έβαλε και κάναμε τεράστιες κατασκευές για να την παρουσιάσω, όμως τον κόπο μου τον έβγαζε. Είναι ένας άνθρωπος που χαλάει τα λεφτά της, έχει μια μαγκιά, είναι αντράκι.

Τι δουλειά έχει η Ελένη Φουρέιρα να πάει να γίνει παρουσιάστρια; Είμαστε και αχόρταγοι καμιά φορά. Πού θα την βοηθήσει αυτό που έκανε;

“Ο Τριαντάφυλλος, τώρα, ξεμωράθηκε κι αυτός, τι να πω; Ο Τριαντάφυλλος θα έλεγα ότι είναι οσιομάρτυρας στον Άγιο Δομίνικο και θα έπρεπε προς τιμή του να χτιστεί ένας ναός να πηγαίνει να κάνει αγιασμό και να θυμάται το Survivor. Χάζεψε εντελώς! Δεν καταλαβαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να φύγει από εκεί πέρα; Τι είναι αυτά που κάνει. Άμα πέρναγε δύσκολα θα έκανε αυτό που έκανε και ο Πάνος Καλίδης… να σηκωθεί να φύγει”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.