Ζώδια σήμερα 23/04 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 23/04 Παρασκευή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 23/04 Κριός .

Επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας σήμερα, και πείτε δυνατά πόσο υπέροχοι είστε. Είστε καλοί στο να βοηθάτε τους άλλους με τα προβλήματά τους. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε λίγη από αυτήν την αγάπη και την φροντίδα στον εαυτό σας. Τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ερωτική σας έρχονται στο προσκήνιο. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αξιολογήσετε πού βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Μείνετε σπίτι απόψε και μαγειρέψτε ένα υπέροχο γεύμα για εσάς και κάποιον/α που αγαπάτε. Σήμερα έχετε την τάση να βλέπετε την ομορφιά γύρω σας. Είναι μια καλή μέρα για να πάτε για ψώνια, αρκεί να μπορέσετε να ελέγξετε την υπερκαταναλωτική σας διάθεση. Η αξία σας δεν μετριέται με το πόσα πράγματα έχετε και πόσο ακριβά ρούχα φοράτε. Απολαύστε τα ψώνια σας αλλά μην το παρακάνετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα φαίνεται λες και όλοι έχουν την τέλεια ζωή, εκτός από εσάς. Συνειδητοποιήστε ότι κανείς δεν έχει την τέλεια ζωή. Όλοι έχουν τα προβλήματά τους. Και δεν είναι σοφό να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους ούτως ή άλλως. Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο αποτυχημένοι θα αισθάνεστε. Βρείτε την αίσθηση της ολοκλήρωσης μέσα σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 23-25/04 Τα μυστικά της Αγάπης

Ζώδια σήμερα 23/04 Καρκίνος

Η σημερινή μέρα φέρνει μια απειλητική διάθεση. Αν και η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, δεν σημαίνει ότι θα βρέξει. Τα πράγματα πρόκειται να φτάσουν σε μια κορύφωση στη ζωή σας. Το σημερινό μήνυμα είναι ότι πρέπει να βρείτε την ομορφιά και το πάθος μέσα σας και γύρω σας και να νιώθετε ενθουσιασμό για κάθε μέρα που ξεκινά.

Ζώδια Λέων

Η σημερινή είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς. Έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής σας, ειδικά στον ερωτικό. Ανεξάρτητα από το εάν έχετε ή όχι μια σοβαρή σχέση αυτή την περίοδο, διαπιστώνετε ότι όλες οι αλληλεπιδράσεις σας με στενούς φίλους και συνεργάτες να είναι ιδιαίτερα τρυφερές και ουσιαστικές. Ενισχύστε τον δεσμό σας με τους ανθρώπους γύρω σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για εσάς, παρόλο που μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα στις αλληλεπιδράσεις σας σήμερα. Μην αποφεύγετε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Εσείς ή τα άτομα γύρω σας θέλετε συνειδητά ή ασυνείδητα να πλησιάσετε μεταξύ σας και να αποκτήσετε περισσότερη οικειότητα. Η ευαισθησία σας αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώθει χωρίς να σκέφτεστε.

Ζώδια σήμερα 23/04 Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αφήσετε την ευαίσθητη, τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας να βγει στην επιφάνεια. Εκπλήξτε κάποιο αγαπημένο σας άτομο με λουλούδια και ένα δείπνο μαγειρεμένο από τα χεράκια σας. Φροντίστε και την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως τη μουσική και το κρασί. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε για ψώνια για τον εαυτό σας ή για άλλους.

Ζώδια Σκορπιός

Γυρίστε σελίδα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Κάντε κάτι διαφορετικό. Προσθέστε μια νέα αίσθηση τρυφερότητας και αισθησιασμού στη δυναμική. Εάν κάτι σας ενοχλεί σε μια σχέση, μην το αντιμετωπίζετε επιθετικά και αναγκάζετε τον άλλον να υψώσει άμυνες. Να είστε προσεκτικοί στην προσέγγισή σας και θα λάβετε το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους γύρω σας. Βγείτε έξω και περάστε καλά με τους αγαπημένους σας. Θα βιώσετε την οικειότητα όταν οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου. Είστε πολύ ευαίσθητοι σε όσα εκπέμπουν οι γύρω σας, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι οι σχέσεις σας βρίσκονται σε μια δύσκολη φάση. Μην ανησυχείτε. Πολύ σύντομα τα σύννεφα θα διαλυθούν. Προς το παρόν εργαστείτε σκληρά για έναν μελλοντικό στόχο και προγραμματίστε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια πριν ξεκινήσετε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 23-25/04 Τα μυστικά της Αγάπης

Ζώδια Υδροχόος

Η αγάπη, η γενναιοδωρία και η αισθητική σας έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε, βγείτε έξω και χαζέψτε το ηλιοβασίλεμα. Αισθάνεστε πιο έντονα μέσα σας την δημιουργική και όμορφη πλευρά όλων των πραγμάτων. Η αίσθηση του εαυτού σας αποκαθίσταται μέσω των τρυφερών στιγμών και των αισθησιακών εμπειριών, που θα βιώσετε σήμερα.

Ζώδια Ιχθύες

Ρίξτε επιτέλους τις άμυνές σας. Μην νιώθετε ότι πρέπει να δώσετε παράσταση για κανέναν. Αποδεχτείτε την ιδέα ότι είστε τέλειοι όπως είστε. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε την αξία σας σε κανέναν. Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε το μυαλό σας να ηρεμήσει. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει τον πραγματικό σας εαυτό να βγει στην επιφάνεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο