Μπάγερ Λεβερκούζεν – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-1: «Καθάρισε» με τριάρα η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν επικράτησε με 3-1 της Άιντραχτ και κλειδώνει την ευρωπαϊκή έξοδο, αφού πάτησε στην έκτη θέση, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την Ντόρτμουντ και η μάχη για την τετράδα φούντωσε.

Όσον αφορά το ματς, στο 4ο μόλις λεπτό Τραπ έσωσε μετά από σουτ του Σικ έξω από την περιοχή και στην επαναφορά ο Μπέιλι πλασάρε αλλά και πάλι ο Τραπ του είπε όχι. Στο 6’ το σουτ του Σίλβα πέρασε ελάχιστα έξω όπως και η κεφαλιά του Ταπσόμπα στο 28’.

Μάλιστα στο 45’ ο Τραπ έσωσε μετά από σουτ του Ντεμιρμπάι και στην επαναφορά ο Παλάσιος έκανε νέο σουτ που έφυγε έξω. Στο 53ο λεπτό το σουτ του Μπελαράμπι δε βρήκε στόχο για λίγο και στο 70’ ο Ντιαμπί σέντραρε από δεξιά και ο Μπέιλι με προβολή στο πίσω δοκάρι πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Τραπ κι έκανε το 1-0.

και μάλιστα στο 79’ η Λεβερκούζεν έφυγε στην κόντρα, ο Αλάριο άλλαξε με τον Μπέιλι και με φοβερό πλασέ έκανε το 2-0 ενώ στο 90’ ο Τσούμπερ σέντραρε από αριστερά και ο Σίλβα μείωσε με κεφαλιά σε 2-1. Κι όμως με τη σέντρα ο Ντεμιρμπάι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Τούτα και κατέληξε στα δίχτυα της Άιντραχτ για το 3-1. Στο 90+3’ το σουτ του Τσούμπερ κόντραρε σε σώματα κι έφυγε λίγο έξω.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα Ντράγκοβιτς, Ταπσόμπα, Σινκχράφεν, Μπελαράμπι (61’ Ντιαμπί), Βιρτς (85’ Αμίρι), Παλάσιος, Ντεμιρμπάι, Μπέιλι (85’ Βέντελ), Σικ (78’ Αλάριο)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Ιλζάνκερ (83’ Τούτα), Σο, Κόστιτς Χιντερέγκερ,, Καμάντα (84’ Τζούμπερ), Χασέμπε (76’ Γιόβιτς), Ντουρμ (77’ Τσάντλερ), Μπάρκοκ (77’ Γιουνές), Σίλβα