ΠΑΟΚ: Με όλους τους διαθέσιμους κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή κάτι που αναμένεται να κάνει λίγο πριν την έναρξη της αυριανής (25/4, 15:00) αναμέτρησης.

Κανονικά προπονήθηκε πάντως ο Ίνγκασον ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Περέιρα, Καγκάβα, Κρέσπο και Μιχάι, αλλά και ο τιμωρημένος Ουάρντα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τα Play Offs συνεχίζονται με ένα ακόμα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό (25.04, 15:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο νίκες, κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη, θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του και να έχει αυτός τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι της Κυριακής (25.04) είχε διπλό στόχο. Αφενός την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών με δρομικές ασκήσεις, rondo, παιχνίδι ταχύτητας αντίδρασης και τουρνουά τριών ομάδων και αφετέρου την τακτική προετοιμασία του επικείμενου αγώνα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Άντριαν Περέιρα και Σίντζι Καγκάβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία και ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε θεραπεία.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης σε φουλ ρυθμούς».