Τα πλάνα του Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (25/4, 19:30) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, όπως έκαναν στο πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ όταν επικράτησαν με 5-1, για λόγους γοήτρου, αλλά και για να πάρουν ψυχολογία, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαρτίνς στην τελευταία δοκιμή που έκανε ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ χρησιμοποίησε το 4-3-3, έχοντας τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια και τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Σωκράτη και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ ήταν οι Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα και Καμαρά, με τους Μασούρα και Φορτούνη στα δύο άκρα και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Αυτοί ήταν οι 11 που δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης προχώρησε σε ολικό ροτέισον και έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες να πάρουν ανάσες, ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ιβηρας προπονητής αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα και θέλει η ομάδα του να πετύχει μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Να προσθέσει τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή της και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.