Survivor: «Ο Τριαντάφυλλος μπήκε για να αποδείξει στη γυναίκα του ότι μπορεί να τα καταφέρει»

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης την εβδομάδα που πέρασε στο Survivor ήταν η μη ανταπόκριση της συζύγου του Τριαντάφυλλου στα γλυκόλογα που αυτός της έστελνε μετά τη νίκη των «κόκκινων» στο αγώνισμα επικοινωνίας.

O τραγουδιστής ζητούσε απεγνωσμένα από την σύζυγο του, να του πει ότι τον αγαπάει, με την ίδια να μην του απαντά.

Οι απαντήσεις της Δήμητρας στις συνεχείς ερωτήσεις του Τριαντάφυλλου, αν τον αγαπάει, προκάλεσαν προβληματισμό στους χρήστες των social media, με κάποιους από αυτούς να σπεύδουν να αναζητούν το προφίλ της Δήμητρας στο Facebook.

Την επικοινωνία αυτή σχολίασε ο φίλος του Νίκος Γιάννος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Δήμητρα δεν είναι εκδηλωτική, αλλά αυτό αρέσει στον Τριαντάφυλλο.

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θα μου άρεσε η γυναίκα μου μετά από 4μιση μήνες που θα ήμουν σε ένα παιχνίδι, μόνος μου, να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο. Όμως η Δήμητρα είναι έτσι. Ο χαρακτήρας της είναι αυτός. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει. Δεν είναι εκδηλωτική σαν άνθρωπος. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό. Είναι γενικά έτσι η Δήμητρα. Είναι απόλυτα φυσιολογική και αυτό γίνεται συνέχεια, εκείνος να της λέει “αγάπη μου” κλπ κι εκείνη απαντά έτσι. Του αρέσει του Τριαντάφυλλου να βασανίζεται. Δεν ξέρω αν τον προκάλεσε η πεθερά ή ο πεθερός του, εγώ νομίζω ότι η ίδια η Δήμητρα το έκανε», δήλωσε στο «Πρωινό».