Ο Φεντερίκο Μακέντα εξέφρασε την απορία του γιατί ο Γκεστράνιους δεν άφησε τη φάση του 78′ να εξελιχτεί και σφύριξε, ενώ μπορούσε να την αφήσει και έπειτα να την ελέγξει με τη χρήση του VAR.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ιταλού φορ:

Για τη φάση που σκόραρε: “Είδατε τι έγινε. Ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Έχουμε το VAR. Δεν καταλαβαίνω γιατί σφύριξε. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Για εμάς ήταν τελικός το σημερινό ματς. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το ότι φεύγουμε χωρίς να είμαστε νικητές σήμερα είναι κακό. Και σε κάθε αγώνα όλο και κάτι συμβαίνει. Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας στέρησε δύο πέναλτι στο Καραϊσκάκης. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό συνέχεια”.

Για το αν μίλησε με τον διαιτητή: “Ο διαιτητής ζήτησε συγνώμη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Σαν ομάδα ενδεχομένως πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας: “Στο πρώτο ημίχρονο όχι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, αλλά θέλαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο”.

Για το αν πιστεύει ότι θα προλάβουν να βγουν Ευρώπη: “Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Αλλά αν είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα το πιστεύαμε περισσότερο”.

Για το τι κρατά από το σημερινό παιχνίδι: “Κατά την άποψη μου πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Ο στόχος μας είναι δεδομένος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε για να φέρουμε νίκες στην ομάδα”.