Η Λιντς «φρέναρε» την Γιουνάιτεντ (0-0)

Οριστικό… αντίο στον τίτλο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ «κόλλησε» στο Elland Road απέναντι στη Λιντς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τους «κόκκινους» διαβόλους να μένουν πλέον στο -10 από την κορυφή, με μόλις πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League.

Σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες, με τη λευκή ισοπαλία να αντικατοπτριζει στο 100% την εικόνα του αγώνα ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με το 6-2 του πρώτου γύρου στο «Όλντ Τράφορντ»…

Η Γιουνάιτεντ είχε τις δύο μοναδικές καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου. Πρώτα με τον Γκρίνγουντ που έχασε το κοντρόλ μπροστά από την εστία της Λιντς στο 25ο λεπτό και έπειτα με τον Ράσφορντ που έκανε μία τρομερή εκτέλεση φάουλ, ωστόσο είδε τον Μελιέ να το βγάζει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ακόμη πιο κακός, με τους δύο τερματοφύλακες να φωνάζουν «παρών» σε λίγες φάσεις και τις δύο ομάδες να παίρνουν δίκαια από έναν βαθμό…

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Ντάλας, Στρόικ, Γιορέντε, Φίλιπς, Χάρισον, Κόστα (72’ Κλιχ), Αλιόσκι, Μπάμφορντ, Ρόμπερτς (75’ Κοχ).

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χέντερσον, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Γουάν Μπισάκα, Φρεντ (89’ Φαν ντε Μπέικ), Φερνάντες, Τζέιμς (76’ Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ (86’ Καβάνι), Γκρίνγουντ.