Καρέρα: «Βάζουν την επιχείρηση μπροστά από το ποδόσφαιρο»

Αντίθετος με το εγχείρημα της ευρωπαϊκής Super League, δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα, σε συνέντευξή του, στο «Radio Bianconera», όπου, ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη Γιουβέντους, τον Κόντε και τον Πίρλο.
«Προσπαθούν να βάλουν την επιχείρηση μπροστά από το ποδόσφαιρο. Με ό,τι συνέβη είναι δύσκολο να σχηματίσεις μια ιδέα. Αυτή τη στιγμή, δεν τη θεωρώ λύση στην οικονομική κρίση που πλήττει το ποδόσφαιρο.

Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι ότι μπορείς να χάσεις ή να νικήσεις με οποιονδήποτε, ακόμη και με τις ομάδες που είναι κατώτερες στα… χαρτιά. Τα έξοδα των συλλόγων πρέπει να επανεξεταστούν, ξεκινώντας από τους υψηλούς μισθούς που λαμβάνουν οι παίκτες,» είπε ο Ιταλός πρώην προπονητή της ΑΕΚ (2019-20), ο οποίος απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα (19/4) από την Μπάρι (Γ’ κατηγορία).

«Σήμερα ο Αντόνιο (σ.σ. Κόντε) έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το Scudetto παρά να το χάσει. Τώρα εξαρτάται μόνο από αυτούς. Νομίζω επίσης ότι ο Πίρλο έκανε καλή δουλειά, που συχνά εξαρτάται από τόσες πολλές περίπλοκες καταστάσεις που έχουμε βιώσει αυτή τη σεζόν. Η Γιουβέντους βιώνει μια αλλαγή και είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζει δυσκολίες,» πρόσθεσε, ενώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε:

«Βιώνει μια κακή στιγμή, δυστυχώς σε αυτές τις στιγμές που δεν υπάρχει γκολ, μπορεί να εμφανιστεί νευρικότητα. Ο Πορτογάλος θέλει πάντα να νικά και να είναι πρωταγωνιστής».

Επίσης ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το μέλλον της Γιουβέντους, αναφέροντας τέσσερα ονόματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο: «Κιέζα, Ντιμπάλα, Κουλουσέφσκι και Ντε Λιχτ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ