Σημαντική νίκη για τη Νάπολι (2-0)

Σημαντικό διπλό της Νάπολι στη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε με 2-0 της Τορίνο στο Ολυμπιακό Στάδιο χάρη σε ένα «καυτό» τρίλεπτο στο ξεκίνημα και έπιασε τις Μίλαν (έχει ματς λιγότερο) και Γιουβέντους στους 66 βαθμούς.

Στο 11ο λεπτό ο Μπακαγιόκο με όμορφη ενέργεια και απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τη Νάπολι που δύο λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Οσιμέν έφυγε μόνος του από το κέντρο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιρίγκου.

Στο 40′ η Νάπολι είχε δοκάρι με τον Ζιελίνσκι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για τρίτο γκολ στη συνέχεια με το 0-2 να μην αλλάζει ως το τέλος. Η Τορίνο ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαντραγκόρα στο 86′.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ανσάλντι (85’ Μπαζέλι), Ενκουλού (57’ Μπουοντζιόρνο), Σινγκό (71’ Μπονατσόλι), Μπρέμερ, Ίτσο, Βέρντι (57’ Λινέτι), Ρινκόν, Μαντραγκόρα, Μπελότι (72’ Τζάτζα), Σανάμπρια

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Χισάι, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Μπακαγιόκο (85’ Ρουίθ), Ντέμε, Πολιτάνο (69’ Λοσάνο), Ζιελίνσκι (59’ Μέρτενς), Ινσίνιε (85’ Ελμάς), Οσιμέν (80’ Πετάνια)