Μεγάλη συνέντευξη στη Ρουμανία παραχώρησε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Ο 41χρονος, ο οποίος την τετραετία 2003-2007 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από το Τριφύλλι. Μάλιστα, ξέσπασε όταν θυμήθηκε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου τον είχαν χαρακτηρίσει ντοπέ, επειδή είχε υψηλή τεστοστερόνη.

«Με χαρακτήρισαν ντοπέ. Είχα υψηλή τεστοστερόνη, αλλά ήταν φυσιολογικό. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είδα πως είχα πάνω από 7, ενώ το όριο ήταν 4.2, είπαν πως ήμουν ντοπέ. Έμεινα εκτός για τρεις μήνες, ώσπου ήρθαν κάποια αποτελέσματα από την Αυστρία που έδειξαν ότι δεν ήμουν ποτέ ντοπέ. Ήταν δύσκολο να επανέλθω έπειτα από τρεις μήνες. Δεν έπαιζα, απλά καθόμουν στην πισίνα, έκανα προπονήσεις τα βράδια… Ήταν ταπεινωτικό.

Αυτά τα πράγματα δεν ήταν γνωστά. Όλοι έλεγαν ότι είμαι αλαζόνας και πως δεν μπορώ να προσαρμοστώ πουθενά. Δεν μπορούσα να πω στον κόσμο τι μου είχε συμβεί και πως δεν ήμουν αυτό που με παρουσίαζαν. Κατέστρεψαν την εικόνα μου. Από εκεί που ήμουν ο μικρός μάγος και 80.000 θεατές με είχαν κάνει σύνθημα, κατέληξα με διαλυμένη εικόνα».