Τρεις γυναίκες στο νοσοκομείο από πυρκαγιές σε διαμερίσματα στη Νέα Ιωνία και την Κυψέλη

Τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στα διαμερίσματά τους στη Νέα Ιωνία και την Κυψέλη.

Στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τρίτη για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Θυατείρων.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα και κατάφεραν μετά από λίγη ώρα να σβήσουν την πυρκαγιά, η οποία περιορίστηκε στον χώρο του καθιστικού.

Η γυναίκα είχε προλάβει να βγει από το διαμέρισμα, ωστόσο, παραπονέθηκε για αναπνευστικά προβλήματα και γι΄αυτόν τον λόγο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στην Κυψέλη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν, επίσης με αναπνευστικά προβλήματα, δύο γυναίκες στο διαμέρισμα των οποίων, επί της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη, ξέσπασε πυρκαγιά σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε δύο δωμάτια του διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Χρειάστηκε ισχυρή δύναμη, που αποτελείτο από 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο και να σβηστεί η φωτιά.

Εκκενώθηκαν διαμερίσματα

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν από την πυροσβεστική διπλανά διαμερίσματα.

Οι δύο γυναίκες βγήκαν έγκαιρα από το φλεγόμενο διαμέρισμα αλλά επειδή παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.