Ρελάνς Λαπόρτα σε Παρί: Βρήκε χορηγία για δίδυμο Νεϊμάρ – Μέσι

Χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να ετοιμάζει πρόταση… βόμβα για τον Λιονέλ Μέσι. Και να κάνει τα πάντα για να τον πάρει στο Παρίσι, τοποθετώντας τον στην κορυφή του… γαλαξία αστέρων που έχει δημιουργήσει.

Ωστόσο ο Χουάν Λαπόρτα ετοιμάζει την απάντησή του και τη… ρελάνς στους Παριζιάνους. Θέλοντας να διατηρήσει τον Μέσι και να φέρει πίσω στη Βαρκελώνη τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με αποκάλυψη που έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito από τον δημοσιογράφο Χοσέ Ανβάρεθ, ο Λαπόρτα είναι κοντά στην ολοκλήρωση ενός deal που θα του εξασφαλίσει μια τεράστια χορηγία από αμερικανική εταιρία. Μια χορηγία που θα φέρει στα ταμεία των Καταλανών το ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, αν τελικά το deal ευοδωθεί, τότε ο Λαπόρτα θα αφοσιωθεί στους δύο μεγάλους στόχους του καλοκαιριού: την παραμονή του Λιονέλ Μέσι και την επιστροφή του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εν λόγω δημοσιογράφο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποτελεί τον διακαή πόθο του Λαπόρτα και θέλει όσο τίποτα να τον φέρει πίσω.

Ωστόσο έχει και plan b. Όπως αναφέρθηκε, αν δεν καταφέρει να πάρει τον Νεϊμάρ, τότε θα βάλει πλώρη για το… μήλον της Έριδος για ολόκληρη την Ευρώπη: τον Έρλινγ Χάαλαντ.