Ζώδια σήμερα 29/04 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 29/04 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 29/04 Κριός .

Μια απροσδόκητη αλλά ευχάριστη αλλαγή στα οικονομικά σας, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να κάνετε κάτι λιγότερο ακραίο, όπως για παράδειγμα μια ανακαίνιση. Μπορεί επίσης να αλλάξετε συγκατοίκους. Αυτές είναι όλες πολύ θετικές αλλαγές που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Φαίνεστε υπέροχοι σήμερα. Και αυτό είναι κάτι που θα παρατηρήσει και ο/η σύντροφός σας (τρέχων ή μελλοντικός). Ο αυξημένος αισθησιασμός σας δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Κάντε μια μεγάλη βόλτα με τον/την σύντροφό σας και συζητήστε όσα σας απασχολούν. Μπορεί μάλιστα να περάσετε και το βράδυ σας μαζί.

Ζώδια Δίδυμοι

Το αισθητικό σας κριτήριο είναι αυξημένο σήμερα, οδηγώντας στην ανακάλυψη ενός καλλιτεχνικού ταλέντου που ίσως δεν γνωρίζατε καν ότι είχατε. Μπορεί να αποφασίσετε να αναπτύξετε αυτό το ταλέντο, πιθανώς παίρνοντας κάποια μαθήματα. Ο/Η σύντροφός σας ενδεχομένως να αποφασίσει να έρθει μαζί σας, και όλο αυτό να σας φέρει πιο κοντά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

Ζώδια σήμερα 29/04 Καρκίνος

Μια κοινωνική εκδήλωση, που ενδεχομένως περιλαμβάνει μια ομάδα με την οποία συνδέεστε, θα σας φέρει σε επαφή με πολλούς φιλικούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Ανάμεσά τους μπορεί να βρίσκεται και ένας/μια πιθανός/ή συνεργάτης ή σύντροφος. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά και θα θελήσετε να γνωρίσετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε μια διασημότητα που θαυμάζετε, πιθανώς μέσω κοινωνικών δικτύων ή μιας τυχαίας συνάντησης. Αυτό θα μπορούσε να κάνει μια μεγάλη διαφορά στη ζωή σας, καθώς αυτό το άτομο σας εμπνέει. Την ίδια γνώμη έχει και ο/η σύντροφός σας που θα χαρεί πολύ για αυτή την τροπή των γεγονότων.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να συμμετέχετε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός που περιλαμβάνει τη συζήτηση θεμάτων πνευματικού ενδιαφέροντος. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε με τον/την σύντροφό σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα περάσετε τόσο καλά, που θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Θα έχετε πολλά να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας μετά.

Ζώδια σήμερα 29/04 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί μια έντονη συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, που πιθανόν να αφορά το κοινό σας μέλλον. Ενδεχομένως να οδηγήσει σε ορισμένες θετικές εξελίξεις στη ζωή σας, όπως την επισημοποίηση του δεσμού σας. Εάν δεν έχετε σχέση, κάποιος φίλος μπορεί να σας συστήσει σε ένα καινούργιο άτομο, που θα σας φτιάξει τη μέρα.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα αισθησιακοί και παθιασμένοι. Αυτό είναι το τέλειο βράδυ για να προγραμματίσετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Το πιθανότερο είναι ότι αισθάνεστε και οι δύο το ερωτικό κλίμα που επικρατεί. Διακοσμήστε τον χώρο σας με πολλά μαξιλάρια, ανάψτε κεριά και βάλτε απαλή μουσική. Να είστε έτοιμοι για όλα!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Μια κοινωνική εκδήλωση ή συγκέντρωση που αφορά την δουλειά σας θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με νέα, ενδιαφέροντα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός σέξι πιθανού ερωτικού συντρόφου. Αυτό το άτομο θα κάνει το αίμα να βράζει στις φλέβες σας και θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ρουτίνα σας. Το αν θα επιλέξετε να συνεχίσετε αυτή τη γνωριμία εξαρτάται από εσάς, αλλά τουλάχιστον θα διασκεδάσετε σήμερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια νέα ή μακροχρόνια ρομαντική σχέση θα μπορούσε να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης. Η χημεία μεταξύ σας είναι ισχυρή και ταιριάζετε σε διάφορα επίπεδα. Σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα παθιασμένοι. Μάλλον θα κάνετε μια έντονη αλλά ειλικρινή συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

Ζώδια Υδροχόος

Το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο σήμερα. Θέλετε να απολαύσετε τον έρωτά σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Προετοιμάστε ένα αφροδισιακό γεύμα με συνοδεία ενός υπέροχου κρασιού. Συζητήσετε ειλικρινά για το μέλλον της σχέσης σας. Ίσως αποφασίσετε να δοκιμάσετε να ζήσετε μαζί αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Σκεφτείτε προσεκτικά και κάντε ό, τι αισθάνεστε σωστό.

Ζώδια Ιχθύες

Ένα θερμό, ενδιαφέρον τηλεφώνημα από τον/την τρέχοντα/τρέχουσα ή έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο θα σας κάνει να λαχταρήσετε την συντροφιά του/της. Έχετε πολλά να πείτε ο ένας στον άλλο και έτσι θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι ότι θα κανονίσετε να συναντηθείτε αργότερα. Η χημεία σας είναι έντονη. Μην εκπλαγείτε αν περάσετε όλο το βράδυ μαζί.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο