Αστρολόγος 30/04 Παρασκευή .

Αστρολόγος 30/04 Αυτή την πολύ ιδιαίτερη Παρασκευή, πρέπει εσείς να βρείτε λόγους για να χαρείτε τη ζωή.

Αυτό δεν θα ωφελήσει μόνο τη διάθεσή σας πριν το επερχόμενο σαββατοκύριακο του Πάσχα… Θα βελτιώσει επίσης την αυτοπεποίθησή σας και θα δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπιτικό σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Όλα επαφίονται σε εσάς, στο πού θα κατευθύνετε τις σκέψεις σας: Είναι επιλογή σας να κοιτάτε συνεχώς τα προβλήματα ή τις όποιες δυσχέρειες υπάρχουν στην καθημερινότητά σας. Αλλά μπορείτε και να στραφείτε στις μικρές χαρές που σας παράσχει το σύμπαν, μία εκ των οποίων είναι η ίδια η ζωή… Δεν χρειάζεται να είστε σοφοί ή πλούσιοι για να απολαύσετε όσα έχετε!

Σήμερα πρέπει να γίνετε οι ενεργοί παράγοντες στη σχέση με τα αδέλφια σας ή άλλους στενούς συγγενείς που δεν ζουν στο σπίτι σας. Κάντε τους ένα τηλεφώνημα, ακόμα κι αν πρόκειται για καλούς φίλους που δεν βλέπετε συχνά πλέον. Εστιάστε στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις πληροφορίες που λαμβάνετε – αφού διαχωρίσετε τις έγκυρες από τις ψευδείς. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις διαφωνίες ή/και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Αν χάσετε τον έλεγχο, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Ίσως σήμερα να πιεστείτε περισσότερο για να διεκπεραιώσετε τις όποιες υποχρεώσεις σας… Μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες συγκυρίες ή επείγουσες υποθέσεις. Αν φροντίσετε να δράτε με συνέπεια και υπευθυνότητα, θα θυμάστε αυτή τη μέρα για τις επιτυχίες και τα σημαντικά αποτελέσματά σας!

Κριοί: Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποια χρήματα.

Λέοντες: Αυτή είναι μια σημαντική μέρα για εσάς, κάτι που θα αντιληφθείτε διαισθητικά… Γι’ αυτό να κινηθείτε με σύνεση, με αργά και σίγουρα βήματα, με ακεραιότητα!

Τοξότες: Θα σας ωφελήσει αν κάνετε μια σύντομη απόδραση έξω από την πόλη σας – πάντα τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες!

Αστρολόγος 30/04 Μεγάλη Παρασκευή

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Έχετε μια ιδιαίτερη μέρα μπροστά σας, γι’ αυτό να είστε δεκτικοί στα καινούργια πράγματα και άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα έχουν αίσια έκβαση, καθώς θα τους δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας!

Ταύροι: Φροντίστε να απολαύσετε τα μικρά πράγματα της ζωής, όπως ένα όμορφο λουλούδι στον κήπο σας!

Παρθένοι: Οι δουλειές στο σπίτι δεν σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες… Αλλά αν τις τελειώσετε γρήγορα, θα διασφαλίσετε ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο.

Αιγόκεροι: Μια γυναίκα από το παρελθόν, με κάποιο τρόπο θα σας θυμίσει τον παλιό σας εαυτό!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Φαίνεται ότι είστε ακόμη υπό την επήρεια κάποιων αρνητικών συναισθημάτων ή εμπειριών που προηγήθηκαν. Πάντως ευνοούνται οι επαφές με άτομα από άλλα μέρη, τα οικονομικά θέματα και οι οικογενειακές υποχρεώσεις. Μια γυναίκα θα χρειαστεί την προσοχή σας, για κάποιες προσωπικές ή ερωτικές ανησυχίες της.

Δίδυμοι: Εξαιρετικά επικοινωνιακή θα είναι η ατμόσφαιρα σήμερα… Αλλά προσέξτε τις πληροφορίες που θα μοιραστείτε.

Ζυγοί: Αναμένεται να απολαύσετε τις συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους.

Υδροχόοι: Η προσωπική σας ζωή πρόκειται να σας γεμίσει χαρά ή ικανοποίηση!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-30/04 Tο παρελθόν σας πλησιάζει

Αστρολoγος 30/04 Μεγάλη Παρασκευή

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε σχεδόν όλα όσα σας απασχόλησαν στη διάρκεια της εβδομάδας. Ίσως υπάρξει κάποια αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή, εξαιτίας δικών σας λαθών ή ατασθαλιών. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας για το σαββατοκύριακο.

Καρκίνοι: Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας, ειδικά αν έχετε κάποιες ενοχλήσεις ή αδιαθεσίες. Γενικά, διαθέστε χρόνο για να ξεκουραστείτε!

Σκορπιοί: Ένα ψέμα ή μια ψευδής πληροφορία, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστο χάος στη μέρα σας.

Ιχθύες: Διαβλέπεται μια ενδιαφέρουσα επαφή ή συγκέντρωση!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο