Ζώδια σήμερα 02/05 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 02/05 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 02/05 Κριός .

Ακούστε προσεκτικά όταν λαμβάνετε οδηγίες σήμερα. Το μυαλό σας μπορεί να μην λειτουργεί όπως συνήθως. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να πάρετε λάθος πορεία και να πρέπει να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Μην φοβάστε ή ντρέπεστε να κάνετε ερωτήσεις. Προχωρήστε αργά και μεθοδικά και θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Έχετε εξιδανικεύσει τον έρωτα. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, προσέξτε γιατί αυτό το καινούργιο άτομο που γνωρίσατε και βρίσκετε υπέροχο, μπορεί να έχει κρυμμένες πλευρές. Εάν είστε σε σχέση αυτήν τη στιγμή, να περιμένετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Από τη μία αισθάνεστε βαθιά ερωτευμένοι με το ταίρι σας και από την άλλη νιώθετε ανασφάλεια επειδή πιστεύετε ότι μπορεί να μην σας αγαπά πλέον.

Ζώδια Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που νομίζετε ότι χρειάζεστε απεγνωσμένα αυτή τη στιγμή. Το αναζητάτε σε όλο το σπίτι και έχετε τρελαθεί. Το χρειάζεστε πραγματικά τόσο πολύ; Εάν ναι, καθίστε για λίγο και προσπαθήστε να συγκεντρώσετε την σκέψη σας. Εάν δεν μπορείτε, αφήστε το για τώρα. Μπορεί να το βρείτε τυχαία ή να θυμηθείτε ξαφνικά πού το βάλατε.

Ζώδια σήμερα 02/05 Καρκίνος

Μην ακούτε κουτσομπολιά σήμερα. Οι φήμες που εξαπλώνονται είναι πιθανό να βασίζονται σε ψεύτικα στοιχεία και να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην παίρνετε ό,τι ακούτε τοις μετρητοίς ακόμη και αν αυτός που μιλάει τα λέει πειστικά. Φροντίστε να επαληθεύσετε ό,τι μαθαίνετε.

Ζώδια Λέων

Λαχταράτε μια πολυτέλεια εδώ και πολύ καιρό. Βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί να ξοδέψετε το ανάλογο ποσό για να την αποκτήσετε. Σκεφτείτε το προσεκτικά πριν χρεώσετε την πιστωτική σας κάρτα. Το θέλετε πραγματικά τόσο πολύ; Είναι εφικτό το κόστος τώρα; Εάν ναι, προχωρήστε. Μια σπατάλη πότε-πότε τονώνει την αυτοπεποίθηση μας.

Ζώδια Παρθένος

Τα συναισθήματά σας θολώνουν την συνήθη αντικειμενικότητά σας και την κοινή λογική σας σήμερα. Κάποια οικογενειακά προβλήματα μπορεί να βαραίνουν την σκέψη σας, και να δυσκολεύστε να επικοινωνήσετε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως να μην αισθάνεστε σε επαφή με την πραγματικότητα. Προσπαθήστε να τους ενθαρρύνετε να σας μιλήσουν. Εάν δεν το κάνουν, μην επιμείνετε. Μερικές φορές οι άνθρωποι θέλουν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους. Είναι επιλογή τους.

Ζώδια σήμερα 02/05 Ζυγός

Η φαντασία σας οργιάζει σήμερα. Είτε είστε λάτρεις της συγγραφής, της μουσικής ή του χορού, αξιοποιήστε στο έπακρο τη δημιουργική σας έμπνευση. Εάν δεν το κάνετε, οι ιδέες σας μπορεί να εξαφανιστούν άμα τη εμφανίσει τους. Εάν είστε πολύ απασχολημένοι, τουλάχιστον αφιερώστε χρόνο για να καταγράψετε τις εμπνεύσεις σας και τις δυνατότητες εξέλιξής τους.

Ζώδια Σκορπιός

Το μυαλό σας είναι γεμάτο αμφιβολίες για έναν φίλο. Μήπως αυτό το άτομο δανείστηκε χρήματα από εσάς; Σας υποσχέθηκε να σας κάνει μια χάρη; Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το άτομο; Ο καλύτερος τρόπος για να κρίνετε είναι με βάση το ιστορικό του. Εάν στο παρελθόν ήταν αναξιόπιστος/η, το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορείτε να τον/την εμπιστευθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Μια αίσθηση σύγχυσης φέρνει εμπόδια σε οτιδήποτε ελπίζετε να πετύχετε σήμερα. Αισθάνεστε σαν να περπατάτε σε μια παραζάλη, αβέβαιοι για τις ενέργειές σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να είστε ο συνηθισμένος πρακτικός, αντικειμενικός εαυτός σας. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο συνήθως, αλλά μπορείτε να το κάνετε. Πιείτε καφέ και κάντε μια λίστα με το τι πρέπει να γίνει.

Ζώδια Αιγόκερως

Διάφορες πνευματικές και μεταφυσικές έννοιες σας φαίνονται κάπως ασαφείς σήμερα. Κάποιες ιδέες που για τους φίλους σας είναι απολύτως φυσικές, εσάς σας φαίνονται περίεργες. Προσπαθήστε να μην μπείτε σε διαφωνίες. Ρωτήστε για βιβλία, ιστότοπους ή περιοδικά που μπορείτε να συμβουλευτείτε για να μάθετε περισσότερα.

Ζώδια Υδροχόος

Κάτι σας ενοχλεί σήμερα αλλά δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς. Είναι λες και πρέπει να κάνετε κάτι αλλά δεν θυμάστε τι. Μην τρελαίνεστε. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε ξεχάσει τίποτα, απλά ίσως είδατε κάτι στον ύπνο σας που σας τάραξε υποσυνείδητα. Προσπαθήστε να θυμηθείτε τι ήταν. Θα αισθανθείτε ανακούφιση.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως ο/η σύντροφός σας δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με την οικογένειά του; Εάν ναι, ετοιμαστείτε να ακούσετε το πρόβλημα και να του/της συμπαρασταθείτε. Η κατανόηση και η αντικειμενικότητά σας θα εκτιμηθούν πολύ. Ο/Η αγαπημένος/η σας μάλλον δεν βλέπει τα πραγματικά γεγονότα και χρειάζεται μια εξωτερική ματιά για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο