Mindhunter: Τι γίνεται με τον τρίτο κύκλο της σπουδαίας σειράς

Όσο κι αν ο Ντέιβιντ Φίντσερ μας διαβεβαίωνε στα τέλη του 2020 πως η σειρά-φαινόμενο μπήκε για τα καλά στον πάγο μετά τον δεύτερο κύκλο της, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για μια καινούρια και τρίτη σεζόν.

Σύμφωνα με αναφορές, Φίντσερ και Netflix βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς, τον πρώτο κύκλο της οποίας είδαμε το 2017 και τον δεύτερο το 2019.

Το Mindhunter θεωρείται ένα από τα καλύτερα Netflix Οriginals σε όρους παραγωγής, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της πλατφόρμας.

Ο Φίντσερ είχε παραδεχτεί πως ο κόσμος που το είδε δεν ήταν επαρκής για να δικαιολογηθεί το ιδιαιτέρως υψηλό κόστος της παραγωγής του, κι έτσι η καταβύθιση στον κόσμο των serial killers πήρε τέλος μετά τον δεύτερο κύκλο.

Ο Φίντσερ έχει όμως τώρα νέο, αποκλειστικό και τετραετές συμβόλαιο με το Netflix και οι συζητήσεις για την αναβίωση του Mindhunter έχουν πάρει φωτιά. Το βρετανικό Small Screen αποκαλύπτει ότι πηγές του Netflix επιβεβαιώνουν την επανέναρξη των συνομιλιών για έναν τρίτο κύκλο.

Εκεί δηλαδή που τον Ιανουάριο του 2020 η πρωταγωνιστική τριπλέτα της σειράς (Τζόναθαν Γκροφ, Χολτ ΜακΚάλανι και Άννα Τορβ) είδε να μην ανανεώνονται τα συμβόλαιά της.

Το Netflix είχε δηλώσει πως η σειρά παγώνει, έστω και επ’ αόριστο. Όχι ότι ακυρώνεται.

«Οι συζητήσεις μεταξύ Netflix και Φίντσερ συνεχίζονται. Συζητούν την πιθανότητα να φέρουν πίσω τη σειρά για έναν τρίτο κύκλο. Είναι ακόμα σε πολύ προκαταρκτικό στάδιο, αλλά ο Φίντσερ ακούγεται πιο αισιόδοξος για το project», γράφει το Small Screen.

Το Netflix δεν έχει κάνει ακόμα καμία επίσημη δήλωση, αφήνοντας τον κόσμο να καρδιοχτυπά. Αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες, μένει να φανεί.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.