Ζώδια σήμερα 06/05 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 06/05 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 06/05 Κριός .

Η διαίσθησή σας λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπορεί να μην μπορείτε να κατανοήσετε όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε. Τα συναισθήματα, οι εικόνες και τα σύμβολα που παίρνετε από άλλους είναι κάπως ασαφή και μπορούν να παρερμηνευθούν εύκολα. Θα μπορούσαν όμως να είναι σημαντικά. Καταγράψτε τα και ξανακοιτάξτε τα σε μια-δυο μέρες. Ίσως μπορέσετε να τα κατανοήσετε τότε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη σήμερα, αλλά μπορεί να μην μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με τον τρόπο που θα θέλατε. Ίσως δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο εγχείρημα στο μυαλό σας. Οι ιδέες έρχονται αλλά δεν ξέρετε τι να τις κάνετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις καταγράψετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταφέρετε να ξεκλειδώσετε την σκέψη σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Ένα μέλος της οικογένειας έχει απομακρυνθεί από εσάς. Μπορεί να περνάει μια προσωπική συναισθηματική κρίση και να μην μπορεί να σας εμπιστευτεί αυτή τη στιγμή. Θέλετε να τον/την πιέσετε να σας πει τι συμβαίνει αλλά αυτή είναι λάθος κίνηση. Δώστε του/της την ευκαιρία να το μοιραστεί μαζί σας όταν έρθει η ώρα. Κάντε υπομονή.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

 

Ζώδια σήμερα 06/05 Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να λάβετε μερικές περίεργες τηλεφωνικές κλήσεις. Μπορεί να σας το κλείνουν, να παίρνουν λάθος αριθμό ή οι φίλοι σας να ξεχάσουν τον λόγο που σας κάλεσαν. Γενικά θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία σας, οπότε ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθειες για να επιλέξετε τα σωστά λόγια και να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε. Διαφορετικά, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο περίπλοκα.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διάφορα οικονομικά ζητήματα. Η συνήθης πρακτικότητα σας μπορεί να σας εγκαταλείψει. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει άγχος και θυμό, επειδή είστε απόλυτα ικανοί να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Μην ανησυχείτε. Αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Εν τω μεταξύ, ζητήστε βοήθεια ή περιμένετε μια-δυο μέρες αν δεν πρόκειται για κάτι επείγον.

Ζώδια Παρθένος

Είστε στα πρόθυρα μιας πολύ συναρπαστική συνεργασίας για ένα δημιουργικό εγχείρημα και ανυπομονείτε να προχωρήσετε ώστε να μπορείτε να το παρουσιάσετε στο κοινό. Απλά ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε απόλυτα στην εργασία σας. Μην ανησυχείτε. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Να είστε υπομονετικοί.

Ζώδια σήμερα 06/05 Ζυγός

Αν σκοπεύατε να περάσετε μια μέρα αφιερωμένη στον διαλογισμό, η σημερινή είναι η πλέον κατάλληλη. Βρίσκεστε σε ένα ανώτερο επίπεδο σκέψης και έχετε την δυνατότητα να μείνετε συγκεντρωμένοι. Μπορεί επίσης να σας έρθει κάποιου είδους καλλιτεχνικής έμπνευσης. Προσπαθήστε να κάνετε λίγη γυμναστική. Θα ανεβάσει τις ενδορφίνες σας. Αλλά μην περιμένετε ότι θα μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε πρακτική εργασία.

Ζώδια Σκορπιός

Η επικοινωνία με φίλους και εραστές μπορεί να περιορίζεται από συναισθηματικούς παράγοντες σήμερα. Έχετε την τάση να αντιδράτε υπερβολικά σε σχόλια που είναι πιθανώς αθώα, αλλά εσφαλμένα τα ερμηνεύετε ως προσβλητικά. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εντάσεις για το τίποτα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να λάβετε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που θα σας ενημερώσει για κάποια προβλήματα στο σπίτι που απαιτούν την προσοχή σας. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχήσει ιδιαίτερα. Απλά μία από αυτές τις ενοχλητικές μικρές ταλαιπωρίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο μια βλάβη σε μια συσκευή. Τακτοποιήστε το γρήγορα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένας φίλος ή γνωστός από μακριά μπορεί να σας τηλεφωνήσει σήμερα ίσως για να σας προτείνει να σας επισκεφθεί. Περνάτε μια φάση που δεν σας είναι εύκολο να δέχεστε κόσμο στο σπίτι και θα μπείτε σε δίλημμα ως προς το εάν θα συμφωνήσετε ή όχι. Η απόφασή σας θα εξαρτηθεί από το πόσο νοιάζεστε για αυτό το άτομο και πόσο πολύ θέλετε να το δείτε. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν πείτε ναι ή όχι.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

 

Ζώδια Υδροχόος

Η οικονομική γραφειοκρατία μπορεί να σας προκαλέσει απίστευτο άγχος σήμερα. Δεν είστε στη σωστή διάθεση για να ασχοληθείτε με τέτοια θέματα, οπότε αν δεν είναι κάτι επείγον, περιμένετε μία-δυο μέρες. Εάν πρέπει να το φροντίσετε αμέσως, μην ντραπείτε να συμβουλευτείτε κάποιον άλλο.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον /την τρέχων /τρέχουσα ή κάποιον /α πιθανό /ή ερωτικό /ή σύντροφο. Είναι λες και ο καθένας βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας, καθώς μπορεί εύκολα να παρερμηνευθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο