Ζώδια σήμερα 07/05 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 07/05 Παρασκευή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 07/05 Κριός .

Θα έχετε κάποιο πρόβλημα με τα υδραυλικά σας σήμερα. Πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο που δεν μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας. Όσο και αν δεν το θέλετε, θα πρέπει να φωνάξετε κάποιον επαγγελματία. Πιστέψτε μας, θα σας γλιτώσει κόπο και χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το τηλέφωνό σας; Η κίνηση έξω στους δρόμους είναι τραγική; Ίσως είναι καλύτερο να μείνετε σπίτι σήμερα και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις συζητήσεις με τους φίλους σας. Μπορεί να χάσετε ένα τηλεφώνημα από κάποιο ακρινό πρόσωπο, αλλά το άτομο αυτό θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας αργότερα. Χαλαρώστε, φτιάξτε λίγο τσάι και απολαύστε τη σιωπή.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε χάσει ένα πολύτιμο αντικείμενο κάπου μέσα στο σπίτι σας. Όπου κι αν κοιτάξετε, δεν μπορείτε να το βρείτε. Είστε αποφασισμένοι να μην τα παρατήσετε μέχρι να το ανακαλύψετε. Μπορεί να το ψάχνετε για ώρες. Το αντικείμενο είναι στο σπίτι, αλλά πιθανότατα βρίσκεται κάτω από κάτι, ίσως σε ένα μέρος που δεν θα φανταζόσασταν ποτέ να ψάξετε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

 

Ζώδια σήμερα 07/05 Καρκίνος

Ένας/μία ερωτικός/ή σύντροφος μπορεί να σας προτείνει να κάνετε ένα ταξίδι μαζί, ίσως σε κάποιο μέρος που ανυπομονούσατε να πάτε. Βέβαια ακόμη τα πράγματα είναι κάπως ασταθή και πρόκειται απλώς για μια ιδέα. Όσο και αν σας αρέσει αυτή η πιθανότητα, προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά. Χαρείτε από μέσα σας και απλά κουνήστε το κεφάλι επιδοκιμαστικά.

Ζώδια Λέων

Έχετε ένα δυσάρεστο προαίσθημα για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σήμερα. Μήπως κάποιος φίλος σας είναι άρρωστος ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Μάλλον δεν θα θελήσει να μιλήσει πολύ για αυτό, οπότε θα πρέπει απλώς να τον αφήσετε να σας πει τι συμβαίνει όταν έρθει η ώρα. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για εσάς, αλλά να είστε υπομονετικοί.

Ζώδια Παρθένος

Ένας στόχος που επιδιώκετε μπορεί να μην είναι εφικτός τώρα. Ίσως χρειαστεί να τον βάλετε σε αναμονή για λίγο. Αυτό θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό, αλλά σκεφτείτε το προσεκτικά. Ποια άλλα όνειρα έχετε; Βρείτε ποια είναι τα πιο σημαντικά για εσάς και μετά αποφασίστε ποια είναι τα πιο πολλά υποσχόμενα αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές μικρές αποτυχίες όπως αυτό αποδεικνύονται ευλογία.

Ζώδια σήμερα 07/05 Ζυγός

H σύγχυση φαίνεται να κυριαρχεί σήμερα καθώς προσπαθείτε να συλλέξετε κάποιες πληροφορίες που φαίνεται να είναι εντελώς αόριστες. Κάνετε έρευνα για ένα καινούργιο εγχείρημα; Προς το παρόν, ίσως είναι καλύτερο να δουλέψετε πάνω σε κάτι άλλο και να επιστρέψετε στην έρευνά σας σε λίγες μέρες.

Ζώδια Σκορπιός

Ένας/μία αδελφός/ή ή γείτονας μπορεί να υποχρεωθεί να μετακομίσει από κοντά σας. Αυτό μπορεί να είναι συναισθηματικά βαρύ για εσάς και να αναγκαστείτε να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση με αυτό το άτομο. Δεν είναι πάντα εύκολο να αφήσετε να φύγει κάποιος που νοιάζεστε, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύτιμο μάθημα για εσάς. Θα σας πάρει λίγο χρόνο για να συνηθίσετε την ιδέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Τα οικονομικά σας πάνε χάλια σήμερα. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες αναποδιές τον τελευταίο καιρό, αλλά ίσως είστε υπερβολικά απαισιόδοξοι και δεν βλέπετε ολόκληρη την εικόνα. Καθίστε και δείτε ξανά τον προϋπολογισμό σας. Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι νομίζατε. Εστιάστε σε αυτό που πρέπει να γίνει και κάντε το.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένας προσωρινός χωρισμός από τον/την σύντροφο σας σας έχει ρίξει την διάθεση. Η φαντασία σας μπορεί να δημιουργήσει κάθε είδους τρομερά σενάρια, όπως ότι ο/η αγαπημένος/η σας έχει βρει κάποιον/α άλλον/άλλη. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Το πιθανότερο είναι ότι του/της λείπετε πολύ. Κρατηθείτε απασχολημένοι έτσι ώστε οι μέρες να περάσουν γρήγορα μέχρι να βρεθείτε ξανά μαζί.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-15/05 Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

Ζώδια Υδροχόος

Μήπως τον τελευταίο καιρό κάνετε πολύ γυμναστική ή περπατάτε πολύ; Εάν ναι, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε πόνο στα πόδια. Φορέστε άνετα παπούτσια και μείνετε μακριά από κάθε είδους άσκηση για να επιτρέψετε στο σώμα σας να επουλωθεί. Αν μπορείτε κάντε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο για να χαλαρώσουν οι μυς σας – κατά προτίμηση με τον/την σύντροφό σας!

Ζώδια Ιχθύες

Ένας στενός φίλος ή ο/η σύντροφος σας μπορεί να έχει κακή διάθεση σήμερα. Θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να την ανεβάσετε. Πηγαίνετε σε μια εκδήλωση, για έναν καφέ, μια βόλτα ή δείτε σπίτι μια αστεία ταινία. Εάν αρνηθεί στην αρχή, επιμείνετε. Στο τέλος θα σας ευγνωμονεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο