Ζώδια σήμερα 08/05 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 08/05 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 08/05 Κριός .

Μπορεί να αισθάνεστε λαχτάρα για περιπλάνηση και για κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σας. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Εάν η περιπέτεια είναι αυτό που θέλετε, γιατί δεν σχεδιάζετε ένα εξωτικό ταξίδι; Ακόμα κι αν δεν έχετε τα χρήματα τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας λίγη έρευνα. Και μόνο που θα έχετε κάτι να περιμένετε, θα σας αλλάξει η διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά σήμερα. Ενδέχεται να λάβετε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας. Αυτό είναι ένα από τα πολλά υπέροχα πράγματα που θα σας συμβεί. Έχετε πολύ καλή διάθεση και οι άνθρωποι γύρω σας ανταποκρίνονται ανάλογα.

Ζώδια Δίδυμοι

Αποκτάτε πρόσβαση σε μερικές σημαντικές γνώσεις. Ίσως ένα άρθρο να σας δώσει την ώθηση που χρειαζόσασταν για να κάνετε μια επένδυση. Ίσως μάθετε ότι κάποιος που θαυμάζετε θα έρθει στην πόλη σας για μια διάλεξη. Εάν η καρδιά σας αρχίσει να χτυπάει πιο δυνατά όταν ακούσετε κάτι, αυτό είναι σημάδι για να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Κλασσική Χαρτομαντεία 10-20/05 – Το σημείο αναφοράς του Έρωτα

Ζώδια σήμερα 08/05 Καρκίνος

Μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή μια γκαλερί τέχνης μπορεί να σας κάνει να βάλετε τα κλάματα. Ξαφνικά, αισθάνεστε συνεπαρμένοι από όλη την ομορφιά γύρω σας και εμπνευσμένοι να δημιουργήσετε κάποια πρωτότυπα δικά σας έργα. Η δημιουργικότητά σας είναι έντονη, οπότε γιατί να μην δείτε πόσο μακριά θα σας οδηγήσει το ταλέντο σας;

Ζώδια Λέων

Δεν υπάρχουν ημίμετρα σήμερα. Νιώθετε τα πάντα στον μέγιστο βαθμό. Γενικά η μέρα σας θα είναι αρκετά έντονη. Κάντε μια προσπάθεια να χαλαρώσετε. Αντί να θέλετε οπωσδήποτε να περάσει η άποψη σας σε μια συζήτηση, αποσυρθείτε χωρίς φασαρίες. Θα υπάρχει αρκετή ένταση και χωρίς εσάς να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Περάστε το βράδυ με τους αγαπημένους σας. Θα είναι πιο ανεκτικοί στη διάθεσή σας.

Ζώδια Παρθένος

Πιθανότατα νιώθετε την επιθυμία να κάνετε κάτι διαφορετικό και λίγο τρελό. Σήμερα μπορείτε να εκπληρώσετε αυτήν την επιθυμία συμμετέχοντας σε μια ομαδική εκδήλωση ή κάνοντας κάποιες δραστηριότητες με παιδιά που θα ανασύρουν όλη την τρέλα και τον αυθορμητισμό από μέσα σας. Ό,τι και αν κάνετε, πάρτε μαζί σας τον/την σύντροφό σας.

Ζώδια σήμερα 08/05 Ζυγός

Είστε ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι οι ικανότητές σας θα ανταμειφθούν. Συγχαρητήρια! Έχετε εργαστεί σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Γιατί να μην το γιορτάσετε; Καλέστε μερικούς φίλους ή τον/την σύντροφό σας για μια αυτοσχέδια μάζωξη στο σπίτι σας ή σε ένα δείπνο κάπου έξω.

Ζώδια Σκορπιός

Φαίνεστε υπέροχοι σήμερα και παρατηρείτε τα βλέμματα θαυμασμού που λαμβάνετε από τους γύρω σας. Το πάθος σας είναι στα ύψη. Γιατί δεν κανονίζετε να βρεθείτε με τον/την αγαπημένο /η σας; Εκπληρώστε τις ρομαντικές σας φαντασιώσεις. Ανάψτε αρωματικά κεριά, μαγειρέψτε κάτι αφροδισιακό και ντυθείτε με ο, τι πιο αισθησιακό διαθέτει η ντουλάπα σας. Θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Αυτή θα είναι η τυχερή σας μέρα, ειδικά σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αισθάνεστε πιο κοντά στον /στην αγαπημένο /η σας και στους φίλους σας. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο πλανητικό σκηνικό της μέρας, που υπογραμμίζει την αισιοδοξία και την θετική σας διάθεση. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας, αλλά κρατήστε χαμηλές τις προσδοκίες σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα σήμερα. Η κοινωνικότητα σας είναι στα ύψη και μπορεί να μην μπορείτε να αποφασίσετε ποια πρόσκληση να αποδεχτείτε. Αν προσθέσουμε και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μίγμα. Διεκπεραιώστε πρώτα τα καθήκοντά σας προτού σκεφτείτε την κοινωνική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Κλασσική Χαρτομαντεία 10-20/05 – Το σημείο αναφοράς του Έρωτα

Ζώδια Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορείτε να περιμένετε επιπλέον οικονομικούς πόρους, ίσως μια αύξηση. Το αξίζετε. Έχετε εργαστεί πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες. Έχετε κερδίσει τον σεβασμό των συναδέρφων και των προϊσταμένων σας. Προσέξτε να μην σπαταλήσετε όλα σας τα χρήματα. Βάλτε λίγα στην άκρη για μια ώρα ανάγκης.

Ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας σήμερα και καθαρίστε το σπίτι σας. Μπορεί να έχετε επισκέπτες. Προσκαλέστε τους μέσα και κάντε τους να αισθανθούν άνετα. Είναι πιθανό να συζητήσετε μαζί τους κάποια πράγματα που θα ωφελήσουν πολύ την καριέρα σας. Κάποιος από αυτούς έχει υψηλή θέση σε μια εταιρεία για την οποία θέλετε από καιρό να εργαστείτε. Ή ίσως λάβετε μια ενδιαφέρουσα συμβουλή για επενδύσεις. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο