Ζώδια σήμερα 10/05 Δευτέρα .

Ζώδια σήμερα 10/05 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 10/05 Κριός .

Με κάποιον τρόπο το σύμπαν θα σας ζητήσει να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας σήμερα. Είτε αυτό έρθει με τη μορφή μιας κλήσης ή ενός ατυχήματος, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας αυτό το μήνυμα. Το μυστικό είναι να μην το πάρετε στραβά. Αναγνωρίστε πως ό,τι γίνεται είναι για το καλό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Μοιραστείτε τις δεξιότητές σας σήμερα. Θα διαπιστώσετε πως όταν υιοθετείτε τον ρόλο του δασκάλου, μαθαίνετε περισσότερα από ό, τι αν κρατάτε τις γνώσεις σας μόνο για τον εαυτό σας. Θα λάβετε προσκλήσεις και θα ανταποκριθείτε σε αυτές με τρόπους που δεν νομίζατε ότι είναι δυνατόν. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε λίγη έρευνα όταν προκύψουν ερωτήματα στα οποία δεν ξέρετε πώς να απαντήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην υποτιμάτε τη δύναμη των άλλων ανθρώπων σήμερα. Μπορεί να σας φαίνονται αφηρημένοι και ξεχασιάρηδες αλλά βαθιά μέσα τους έχουν μεγάλη σοφία να μοιραστούν. Μπορεί να χρειαστεί κάποια έρευνα από την πλευρά σας για να αποσπάσετε αυτήν τη σοφία, αλλά μόλις το κάνετε, θα ανταμειφθείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

Ζώδια σήμερα 10/05 Καρκίνος

Να περιμένετε ότι σήμερα θα αποκομίσετε τα οφέλη από την πρόσφατη εκπαίδευση σας. Έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας. Μπορεί να λάβετε μια αύξηση, μια νέα προσφορά για δουλειά ή μια αναβάθμιση της θέσης σας. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει το αφεντικό σας για να σας ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά σας τον τελευταίο καιρό. Εάν συνεχίσετε με αυτόν τον ρυθμό, σύντομα θα διευθύνετε την εταιρεία!

Ζώδια Λέων

Μη διστάσετε να πείτε το προφανές σήμερα, ακόμα κι αν ακούγεται γλυκανάλατο. Πολλές φορές οι άνθρωποι διστάζουν να πουν τι πραγματικά αισθάνονται επειδή πιστεύουν ότι είναι προφανές σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν την σκέψη και επομένως πρέπει να λέτε ανοιχτά ό,τι σκέφτεστε.

Ζώδια Παρθένος

Αναζητήστε συμβουλές από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορείτε να ρωτήσετε τους γονείς σας ή τους παππούδες σας για κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Οι σχέσεις με τους ηλικιωμένους πάνε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να υπήρχαν ανάμεσα σε εσάς και σε ένα μέλος της οικογένειάς σας.

Ζώδια σήμερα 10/05 Ζυγός

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να γράψετε λίγη ποίηση σήμερα. Δείτε το ως άσκηση για να συμπυκνώσετε τον ωκεανό των συναισθημάτων σας σε λίγες μόνο λέξεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μεγάλο μέρος της εσωτερικής σας αναταραχής οφείλεται σε ένα ή δύο συγκεκριμένα πράγματα. Αφήστε τον γραπτό λόγο να εκφράσει όσα νιώθετε με συντομία.

Ζώδια Σκορπιός

Τι μέρα και η σημερινή! Μπορεί να πάρετε μια απροσδόκητη αύξηση στο μισθό σας εντελώς ξαφνικά. Ίσως θα πρέπει να ευχαριστήσετε για αυτό κάποιον στενό σας φίλο. Αυτός ή αυτή μπορεί να ήταν υπεύθυνος/η για να βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει δραματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις σήμερα, αλλά αισθάνεστε ότι κάτι σας κρατά πίσω. Ακούστε αυτήν την εσωτερική φωνή που σας ζητά να είστε λίγο πιο προσεκτικοί τώρα. Όταν φιλτράρετε τις σκέψεις σας, έχετε διάφορα σημαντικά πράγματα να πείτε. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε λες και έχετε μια πέτρα δεμένη στο λαιμό σας. Όσο πιο πολύ κουβαλάτε αυτό το βάρος, τόσο πιο αργά πηγαίνετε, και τόσο πιο εξαντλημένοι θα είστε όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Ξεφορτωθείτε τα περιττά βάρη από πάνω σας. Συνειδητοποιήστε ότι ένα μικρό διάλειμμα θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα και θα σας γλιτώσει από μεγαλύτερη σωματική κόπωση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

Ζώδια Υδροχόος

Μη διστάσετε να διακόψετε τους δεσμούς με ορισμένα άτομα τώρα. Μπορεί να έχετε επενδύσει υπερβολικά στις ζωές των άλλων και αυτό σας έχει δημιουργήσει διάφορα προβλήματα. Μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ σας επιβαρύνουν τέτοιου είδους ενέργειες μέχρι να απαλλαγείτε από τα περιττά βάρη.

Ζώδια Ιχθύες

«Ουκ εν τω πολλώ το ευ». Αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημά σας για σήμερα. Όσο περισσότερο περιορίζετε ορισμένους τομείς της ζωής σας, τόσο περισσότερο χώρο κάνετε για τα νέα και συναρπαστικά πράγματα που έρχονται. Αρχίστε να λέτε και μερικά όχι και μην αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του όσο φροντίζετε τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο