Ζώδια σήμερα 16/05 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 16/05 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 16/05 Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει την συμπόνια σας για τους άλλους ανθρώπους. Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο προσκήνιο. Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και αυτό φαίνεται! Οι άνθρωποι προσελκύονται σε εσάς και επιθυμούν να γίνουν μέρος της ζωής σας. Ακούστε τους χωρίς επικρίσεις όταν σας ανοίγουν την καρδιά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Γεννηθήκατε με χάρη και ομορφιά. Σήμερα είστε σε θέση να καλλιεργήσετε την αγάπη σας για τα όμορφα πράγματα. Μπορεί να θελήσετε να δοκιμάσετε ρούχα υψηλής ραπτικής ή να εκφράσετε την έμφυτη αισθητική σας ζωγραφίζοντας κάτι. Οι πέντε αισθήσεις σας θα σας καθοδηγήσουν με τη βοήθεια της φαντασίας σας και της ιδιοσυγκρασίας του καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε κάποιες επιθυμίες, που όμως δε θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν. Όταν είστε μόνοι, καλλιεργείτε το ενδιαφέρον σας για τη φιλοσοφία και το μυστικισμό. Σήμερα, είναι λες και βρίσκεστε αλλού. Το σώμα σας βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο, αλλά έχετε έρθει σε τόσο στενή επαφή με τον εσώτερο σας εαυτό που θα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους γύρω σας να σας βγάλουν από αυτή την κατάσταση.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

Ζώδια σήμερα 16/05 Καρκίνος

Συνήθως είστε η χαρά της ζωής αλλά σήμερα θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας, μακριά από τον κόσμο και όλη αυτή τη φασαρία. Θέλετε να αδειάσετε το μυαλό σας από όλες τις αρνητικές ιδέες και σκέψεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από κάποιες πεποιθήσεις που μπορεί να ριζώθηκαν μέσα σας από την παιδική σας ηλικία.

Ζώδια Λέων

Η κρίση σας για τους ανθρώπους βασίζεται πάρα πολύ στην κοινή γνώμη. Μόλις γνωρίσετε κάποιον/α, αποδέχεστε τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτόν/αυτήν χωρίς να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα. Αυτή η έλλειψη περιέργειας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εσφαλμένη απόφαση για κάποιο άτομο σήμερα. Εάν αφιερώσετε χρόνο για να τον/την ακούσετε με την καρδιά σας, μπορεί να εντυπωσιαστείτε από αυτά που θα ακούσετε.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε την τάση να δίνετε περισσότερη σημασία στην γνώμη των άλλων από ότι στα συναισθήματά σας; Ίσως θέλετε να βλέπετε μόνο ταινίες που αρέσουν σε όλους, να ακούτε τη δημοφιλή μουσική ή να διαβάζετε τα μπεστ-σέλερ. Εν ολίγοις, τα γούστα σας είναι ακριβώς όπως όλων των άλλων. Αυτό θέλετε; Αν δεν σας αρέσει κάτι, μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσετε με όλους τους άλλους. Πείτε τη γνώμη σας.

Ζώδια σήμερα 16/05 Ζυγός

Οι σκέψεις σας γυροφέρουν στον παρελθόν σήμερα. Δεν είναι ότι υποχωρείτε αλλά μπορεί να θέλετε να έρθετε σε επαφή με τις ρίζες σας για να προχωρήσετε στο μέλλον. Θα θέλατε επίσης να κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη του παρελθόντος.

Ζώδια Σκορπιός

Οι άλλοι σας διαβάζουν σαν ανοιχτό βιβλίο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει πιο ευαίσθητους από ότι συνήθως. Οι αντιδράσεις σας σε ορισμένες καταστάσεις φαίνονται ξεκάθαρα στο πρόσωπό σας. Κοκκινίζετε και τα χέρια σας ιδρώνουν και τρέμουν. Κάθε μια από τις χειρονομίες σας αποκαλύπτει τα συναισθήματά σας. Είναι μια ιδανική στιγμή για να ερωτευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Οι συνήθως εξαιρετικές αναλυτικές σας δεξιότητες ενδέχεται να μην είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο τις επόμενες ημέρες. Τα συναισθήματά σας σας έχουν καταβάλλει. Δυσκολεύεστε να κρύψετε τα συναισθήματά σας και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Αντί να προσπαθείτε να καταλάβετε τους ανθρώπους γύρω σας, έχετε την τάση να φαντάζεστε πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα.

Ζώδια Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε ισχυρές εκφράσεις συναισθήματος. Μια δήλωση αγάπης, αυτοβιογραφίας, μια εξομολόγηση, μια συγνώμη ή μια χειρονομία συμφιλίωσης. Όλα αυτά τα είδη επικοινωνίας φέρνουν ένα είδος οικείας αποκάλυψης. Αυτό μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεστε για να επωφεληθείτε από την έμπνευση της στιγμής.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να σας φαίνεται τρομακτικό στην αρχή. Συνήθως είστε αρκετά επιφυλακτικοί αλλά σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε με τις παθιασμένες δηλώσεις που αντανακλούν την ευτυχία σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια, καθώς τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα υπάρχει μια αίσθηση τρυφερότητας και δεκτικότητας στην ατμόσφαιρα που επηρεάζει τους πάντες. Μπορεί να φταίει ο καλός καιρός, η άρση των περιορισμών, πάντως υπάρχει διάχυτη μια υπέροχη ενέργεια. Θα περάσετε μια όμορφη μέρα με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο