Ο Αχιλλέας είναι ένα πρόσωπο σκοτεινό. Εμφανίζεται σε ένα κομβικό σημείο στις “Άγριες Μέλισσες” και….

Συνέντευξη στο περιοδικό  “7 ΜΕΡΕΣ tv” και στον Γιάννη Βίτσα έδωσε ο Στάθης Κόικας, που υποδύεται τον  Αχιλλέα Μεγαρίτη  στις “Άγριες Μέλισσες”.

Τι σε ελκύει στο χαρακτήρα του Αχιλλέα που υποδύεσαι;

Ο Αχιλλέας είναι ένα πρόσωπο σκοτεινό. Εμφανίζεται σε ένα κομβικό σημείο της σειράς. Είναι φανατικός οπαδός μιας ιδεολογίας, ηγείται της οργάνωσης των Αβάντων, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που κουβαλάει πληγές και τραύματα από όπου πηγάζει και αυτή η σκληρότητα που τον διακρίνει. Με γοητεύει ιδιαίτερα η δυσκολία να τον αντιμετωπίσω καθαρά, χωρίς τη δική μου κρίση. Θεωρώ ότι το έχω καταφέρει.

Βοήθησε ουσιαστικά τον Μελέτη να ανακαλύψει ότι ο Δούκας είναι και ο δολοφόνος του Θέμελη. Τι θέλει να αποκομίσει από την οικογένεια των Σεβαστών;

Σίγουρα η οικογένεια των Σεβαστών είναι πολύ ισχυρή και υπολογίσιμη και στο Διαφάνι και έξω από αυτό, κάτι που γνωρίζει καλά ο Αχιλλέας. Όταν βρίσκει τον Μελέτη σε ευάλωτη θέση, νομίζω ότι επιδιώκει να επωφεληθεί από τη δύναμη του Δούκα, οικονομικά αλλά και όσον αφορά τις σχέσεις που έχει αυτός με άλλους ανθρώπους.

Θα τον δούμε να γίνεται δεξί χέρι του Δούκα ή θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Μελέτη;

Όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, μαζί με τον Μελέτη, έχει βρεθεί με τον Δούκα, ο οποίος του έχει αναθέσει αποστολές. Έχουν μια άτυπη συνεργασία.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Αχιλλέα; Θα συνεχίσεις την επόμενη σεζόν στη σειρά;

Αυτό, δυστυχώς, δεν το ξέρω. Γνωρίζω ότι μέχρι τα τέλη της φετινής σεζόν θα υπάρχει σίγουρα ο ήρωας στην εξέλιξη της ιστορίας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.