Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά…στο θέατρο “Άλσος”

Ένα σχεδόν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της περσινήςσεζόν που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με απανωτάsoldout, ο μοναδικόςκαι χαρισματικός performerΤάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά στο Θέατρο Άλσοςμε μια ολοκαίνουργια παράσταση και μας προτρέπει να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «ΠΑΜΕ ΓΙ’ΑΛΛΑ…ολοταχώς».

Ένα show με τις περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις από οποιαδήποτε άλλη φορά!

Best of Eurovision…από την Μπέσυ Αργυράκη, στην Καλομοίρα, στηνΈλενα Παπαρίζου και στην φουέγκο Φουρέιρα που συναντιέται με τη Μαντόνα επί σκηνής.

Η Λασκαρίνα Μπουλουμπίνα TheMusical που βάζει στη θέση τους μπουρλοτιέρικα Πούτιν και Ερντογάν…

Στην σκηνή τους Άλσους οι αρχηγοί κρατών συνομιλούν με λοιμωξιολόγους και με τους παίκτες από το survivor…

Η superstar λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη εξομολογείτε το δράμα του να είσαι superstar…

Η πολιτική ηγεσία τσιμπιέται από τις Άγριες Μέλισσες ψάχνοντας το εμβόλιο στο Διαφάνι…

Τηλεοπτικά πρόσωπα, τηλεπαιχνίδια, πρωϊνάδικα και μεσημεριανές εκπομπές, συναντιούνται με την Βασίλισσα Ελισάβετ και την συμμαθήτρια της Ζωζώ Σαπουντζάκη … που έχουν αφήσει κάτι στη μέση!!!

Η εθνική Γιάννα Αγγελοπούλου παρεμβαίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους ….

Ο απόλυτος showman Τάκης Ζαχαράτος με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, με πλειάδα μουσικών και χορευτών, στο δροσερό κήπο του Άλσους, με πολύ γέλιο, μιμήσεις, χορό, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας ομορφότερες.

Στο αγαπημένο πια Θέατρο Άλσος, ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροίόλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών όπως προστάζει η επικαιρότητα, ο Τάκης Ζαχαράτος, θα ξαναγράψει τη δική του ιστορία. Σ ένα μοναδικό καλοκαιρινό ξέφρενο πάρτι που θα μας ταξιδέψει μες τη χαρά, το γέλιο και την διασκέδαση, όσο ποτέ άλλοτε!

ΠΑΜΕ ΓΙ’ΑΛΛΑ…ολοταχώς!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.